- 18 Ocak 2022
- 15.367
- 70.917
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #139.841
Hoşaf gibi yapıp ic istersen canımBende de wc sorunu var ya. Icim disim hurma kayisi oldu dunden beri
Bende yürümedigim icin oturdu kaldı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşaf gibi yapıp ic istersen canımBende de wc sorunu var ya. Icim disim hurma kayisi oldu dunden beri
Valla olmazsa oyle yapayim. Kalk bi les yapHoşaf gibi yapıp ic istersen canım
Bende yürümedigim icin oturdu kaldı
Yapamazki operasyon gecirdiValla olmazsa oyle yapayim. Kalk bi les yap
Yarın birşeyler denicez bakalım mecburen dısarı cıkıcam iyi olursam yürürüm artıkValla olmazsa oyle yapayim. Kalk bi les yap
Derse gitmeyi denicem iyi olursam yavas yavas yürürümYapamazki operasyon gecirdi
Allah allah. Hastaneye gittigini biliyorumda o kismi kacirmisim benYapamazki operasyon gecirdi
Kiz yazdı sankiAllah allah. Hastaneye gittigini biliyorumda o kismi kacirmisim ben
Cok gecmis olsun yat sen yat
Afiyet olsun canımCumartesi menum
Sabah peynir zeytin yumurta iki çatal çikolata
Bir dilim ekmek
Akşam 5 kaşık olmustur pilav patlıcan oturtma yeşil mercimek çorbası bir kase
Salata turşu. Bir dilim ekmek
Pazar bugünkü menüm
Tek öğün yaptım sadece kahvaltı
Kuymak patatesli omlet
Peynir zeytin tahin pekmez iki dilim börek
Allah allah ben mi atladım. Yada anlamadim bilmiorumKiz yazdı sanki
E Elif_EylulCumartesi menum
Sabah peynir zeytin yumurta iki çatal çikolata
Bir dilim ekmek
Akşam 5 kaşık olmustur pilav patlıcan oturtma yeşil mercimek çorbası bir kase
Salata turşu. Bir dilim ekmek
Pazar bugünkü menüm
Tek öğün yaptım sadece kahvaltı
Kuymak patatesli omlet
Peynir zeytin tahin pekmez iki dilim börek
Yetermi hiç ona kibrit kutusu kadar antilop
Hic bilmiyorum bende ne dedim ne ettim ama operasyondan bahsettik sankiAllah allah. Hastaneye gittigini biliyorumda o kismi kacirmisim ben
Cok gecmis olsun yat sen yat
Iyi yapmissin canim. Iyileste kalkarsin elbetHic bilmiyorum bende ne dedim ne ettim ama operasyondan bahsettik sanki
Sagol canım yat yat insanın canı sıkılıyor biraz kahvaltıya yardım ettim midem bulandı geri attım kendimi yataklara
Haklı yavrucakYetermi hiç ona kibrit kutusu kadar antilop
İşte börek yüzünden tek öğün yariin kkotroltarti günü usstelik cumartesi akşamı cokgec yedimm birde hep karbonyedim dengeler belki diye acikmdm akdamm5. E kadr 5 tenn ssonrad yemek isime gellmedi toparlamamm lazım baksana uzzerimdd3 baaski var kaptanım vermem lazim Sünun suraasindaa ne kaaldi cumayaAfiyet olsun canım
Keske börek olmasaydi iyiydi tek öğün neden