- 7 Şubat 2020
- 2.305
- 11.405
- 32
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #139.761
Bende mercimekle nohut denemistim. Eh isteBn bulgur salatası yaptım bi ara da sevmedim nohut, fasülye, maş fasulyesi, börülce daha güzel
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende mercimekle nohut denemistim. Eh isteBn bulgur salatası yaptım bi ara da sevmedim nohut, fasülye, maş fasulyesi, börülce daha güzel
Karabuğday da güzel oluyorBn bulgur salatası yaptım bi ara da sevmedim nohut, fasülye, maş fasulyesi, börülce daha güzel
Bende sevinmiştim. Dedim bu pisileri yedi tamamdir. Hatun baska hicbisi yemiyor11:00 4-5 pişi küçük maydanoz bolca 2 dilim peynir 1 tatlı Kaşığı acı salça
Ara maydanoz suyu kahve 1 kare bitter
Ara Trabzon hurması
18:00 havuç- karnabahar airfyr’de tatlı Kaşığı yağ ile yoğurt la yicem
Soda içerim
E Elif_Eylul
Karabuğday kacpara sen biliyomusunKarabuğday da güzel oluyor
Afiyet olsun canımHayırlı akşamlar arkadaşlar. Baş ağrısından mahvoldum. Benim kızların yaşları çok yakın ve birbirlerini uyandırıyorlar uyku düzenimiz bu ara alt üst.
Neyse menüme geçeyim
Kahvaltı öncesi 1 kupa şekersiz kahve, 1 kare bitter
Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta, 4 zeytin, birkaç dilim domates salatalık , 1 kk peynir yarım simit
Arada bitki çayı şekersiz
Akşam 1 kase yoğurt , haşlanmış tavuk bagetten bir iki çatal .
Teşekkür ederim Büyüdüklerinde geçecek inşaallahAfiyet olsun canım
Cok gecmiş olsun
Kız görmüyor musun yiyorum yaBende sevinmiştim. Dedim bu pisileri yedi tamamdir. Hatun baska hicbisi yemiyor
Sağol canımAfiyet olsun canım
Tek öğün mümBiraz pilav, taze fasulye ve hindi eti yedim hindi anamun beslediğiydi.
Yok kahvaltı da yedim ama orda biraz peynir ve biber tek yemiştim bir de çay, biraz da ekmekTek öğün müm
Bebemi uyuttum yemek yiyorum senNaptınız bugün bakalım
Valla yemek yedik, mutfağı topladım. Namaz kılacam simdi, sonra da çayyyBebemi uyuttum yemek yiyorum sen
Allah kabul etsin inşallahValla yemek yedik, mutfağı topladım. Namaz kılacam simdi, sonra da çayyy
AminAllah kabul etsin inşallah
Sen bi yediklerinle zaten kilo almazsın
Bir zamanlar benAmin
Evet zaten almıyorum, kuş midesi diyor eşim midem için ahjahaja
Afiyet olsun canımBiraz pilav, taze fasulye ve hindi eti yedim hindi anamun beslediğiydi.
Sende o günlere dönersin merak etmeBir zamanlar ben