- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.101
- 33
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #139.721
Gitmekte yasak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gitmekte yasak
Buda yasak de de düşüp bayılayım
Ne yapmak yasak degil acaba bbiter hanimGitmekte yasak
Bayılmak serbestBuda yasak de de düşüp bayılayım
Kim seviyor cardio sultan ve M Mavi Menekse çok seviyor bizde
Bitter yasak değilNe yapmak yasak degil acaba bbiter hanim
Bu aralar yaptığımız tek spor ektedirTamda bu
Cok iyiymis bu hakkatenTamda bu
Ben çorba yapıyorum bir iki kaşık yesem şükür
Nerdeeee+1 ...keşke şöyle uzanip TV izlerken verilse kilolar
Tansiyonun düşüyordurrBi ara tedavi gördüm iyiyim aslında ama spor bana iyi gelmiyor Leslie tarzı sorun yapmıyor birden eğil kalk sorun oluyor
Ahhahah bende cardio yapıyorum ama hiit değil. İşte yürüme bandı air bike amt eliptik o tarz fazlasını yüreciğim kaldırmaz. Hoca ip atlama yazdı dedim aslaaa yapmamKim seviyor cardio sultan ve M Mavi Menekse çok seviyor bizde
Afiyet olsun canımE Elif_Eylul
Sabah 7.40
Çeyrek simit
Çeyrek üçgen peynir
Çeyrek kete
2 küçük çay siyah
Öğle 15.00
Yarım kase kuru fasulye
5 yemek kaşığı pirinç pilavı
Yarım kase yoğurt
1 dilim ekmek
Ara16.30
2 çay
1 kupa tarçınlı çay
2 gofret
2 tane Kremalı bisküvi
Akşamda yemem çok açıkmazsam
Yani duzelmeye baslamissin. ama pilavin yaninda ekmek tuketmemeye calis. Pirinc zaten sekerli bisi. 2 yk pilav 1 dilim ekmek eder aklinda olsun. Aksamida meveyle fala gecistir bence. Çünkü gofretler biskuviler yenmisE Elif_Eylul
Sabah 7.40
Çeyrek simit
Çeyrek üçgen peynir
Çeyrek kete
2 küçük çay siyah
Öğle 15.00
Yarım kase kuru fasulye
5 yemek kaşığı pirinç pilavı
Yarım kase yoğurt
1 dilim ekmek
Ara16.30
2 çay
1 kupa tarçınlı çay
2 gofret
2 tane Kremalı bisküvi
Akşamda yemem çok açıkmazsam
Yok canım başım dönüyor ve uzun süre etkisi geçmiyorNerdeeee
Tansiyonun düşüyordurr
Ahhahah bende cardio yapıyorum ama hiit değil. İşte yürüme bandı air bike amt eliptik o tarz fazlasını yüreciğim kaldırmaz. Hoca ip atlama yazdı dedim aslaaa yapmam
Sanırım pilav sürekli var onlardaYani duzelmeye baslamissin. ama pilavin yaninda ekmek tuketmemeye calis. Pirinc zaten sekerli bisi. 2 yk pilav 1 dilim ekmek eder aklinda olsun. Aksamida meveyle fala gecistir bence. Çünkü gofretler biskuviler yenmis
Once sagligin canim. Bosver. Sen yuruyus yap, yoga yapYok canım başım dönüyor ve uzun süre etkisi geçmiyor
Çok başım dönünce mide bulantısına ekleniyor. Dr zamanında dedi ani hareketler yasak
Yani olmasi onemli degilki. Benim esimde cok sever cocuklarda. Sık sık yaparimda. Ama ben yememSanırım pilav sürekli var onlarda
Bnde aynıYani olmasi onemli degilki. Benim esimde cok sever cocuklarda. Sık sık yaparimda. Ama ben yemem