- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #139.181
Anammm bizimkinler 5.ci acıkır kız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anammm bizimkinler 5.ci acıkır kız
He bu yüzden zayıfsın. Bizim aklımızdan yemek yemek çıkmıyor
ay ben hiç sevmem, tantuniciyim ben farklı şeyler ama olsun
Ayyy onu diyen 100kilo sankiHe bu yüzden zayıfsın. Bizim aklımızdan yemek yemek çıkmıyor
Kızın idrarı full enfeksiyon çıkmış şimdi kulağı da başlamış her yerine bir şurup verdi çıkmadan iğne yaptı şimdi uyudu hepsine antibiotik başladı zeynepte dahil.M MissHayaLet gecmis olsun canim noldu gene
Nasıl da tanımışsınAnammm bizimkinler 5.ci acıkır kız
Her zaman mantıklı seyler söylerimÇok mantıklı bir şey söyledin
Sen ne yedigini yaz bakayim birÇok mantıklı bir şey söyledin
Misafirim var. Pek aktif olamıyorum
Biz bize yeteriz M MissHayaLet @M_atruska @sulisim @Gokyuzu_kadar K klbk33 @Seraayms @Klassklasik
Kızlar lütfen aktif olalım
Ayyy Allahim Rabbim sifanızı versin inşAllahKızın idrarı full enfeksiyon çıkmış şimdi kulağı da başlamış her yerine bir şurup verdi çıkmadan iğne yaptı şimdi uyudu hepsine antibiotik başladı zeynepte dahil.
Kaldiririm tabi seni mi kircamLütfen begenmedimi kaldırrır mısın cici kız sen sevmiyor olabilirsin ama yapılan ve yenilen birşey
Afiyet olsun kelebekMenü 26.11.
Sabah : 1dilim ekmek, 4zeytin, 1sucuklu yumurta, 1kkb.peynir, 1/4domates, 1/2 salatalık
Ara: 5 kestane, 2 mandalina
Akşam : balık, salata, 1 d.ekmek
4000 adım
E Elif_Eylul
M MissHayaLet
Anaa bizim burda meşhur bi yer var. Tabii mersin gibi değildir de mersine de hiç gitmedimTantuni yemedim ben hiç
Hahahhaha tutmasam boğazı olurumAyyy onu diyen 100kilo sanki
İnşallah canım benim küçük kızın dün yoktu bugün iki kulağı birden kızarmış acıyor acıyor diye ağlıyordu hastaneye gittiğimiz deOff yaa şifa olur inşaAllah
Benimde sonum o gibiTarçınlı süt ictim ben
Zeynebin bağırsakları hareketli ishal olabilir dedi ilaç verdi.Zeynebede gecti yani
Heee tanıdım vallaNasıl da tanımışsın
Bursada varmiş ama ben denk gelmedimAnaa bizim burda meşhur bi yer var. Tabii mersin gibi değildir de mersine de hiç gitmedim
Hahahhaha tutmasam boğazı olurum
Belli zaten canim hepinize bulascaktiZeynebin bağırsakları hareketli ishal olabilir dedi ilaç verdi.