- 22 Mart 2015
- 37.079
- 184.490
- 38
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #139.201
Sağol canımCok gecmis olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canımCok gecmis olsun
Ben de uzun zamandır tantuni yemiyorum. Hem çok küçülttüler bir de zam yaptılar bir sürüBursada varmiş ama ben denk gelmedim
Zaten cokta dısarda yemiyorum bisey midem çok kötü oluyor
Zıkkım yesinlerBen de uzun zamandır tantuni yemiyorum. Hem çok küçülttüler bir de zam yaptılar bir sürü
Şimdi 3 de hasta oldu canım sağol kuzumHaklısın
Amannn 3 demi hasta...Allah şifa versin...çok çok geçmiş olsun
Ay bende cok severim ya. Bak bide suan açım. Cok konuşmayın tantunu falanBen de uzun zamandır tantuni yemiyorum. Hem çok küçülttüler bir de zam yaptılar bir sürü
Yok yok , onları unut. Su var çok güzel iç bak. Acıktığın zaman mutlaka su iç, susamışsındır.Ay bende cok severim ya. Bak bide suan açım. Cok konuşmayın tantunu falan
Sağol canımÇok geçmiş olsun canım ya
Afiyet olsun canlar
Hiç yemedim sevmemBende severim ama kokoreç
Çok geçmiş olsun canımCanım ufaklık antibiotik kullandigi halde bir türlü geçmedi şimdi hava verdi küçük birşey yese de içse de kusturuyor kendini tıkanıyor.
Bnde 1 kere yedim küçücük 10 yesen yersin geçrb sene tanesi 20₺ çok pahalı oluyor 2 lokmada bitiyor.Tantuni yemedim ben hiç
Içim dışım su zaten ay çocuklara süt aldik. Kaynattim. Ustu nasil kaymak olmus. Suan herseh gozume batiyir. Ben en iyisi gidiyim.Yok yok , onları unut. Su var çok güzel iç bak. Acıktığın zaman mutlaka su iç, susamışsındır.
Sen tarçınlı süt iç yat yağ yakar geceIçim dışım su zaten ay çocuklara süt aldik. Kaynattim. Ustu nasil kaymak olmus. Suan herseh gozume batiyir. Ben en iyisi gidiyim.
İnşallah canım hepsinin ilacı var şükür hepsine vericem zamanında onların keyfi olmayınca benim de düzen bozuluyor aman kimse hasta olmasın hastaneler kalabalık çok çocuk Hastanesi'nde önümüzde 100 kişi vardı bizde döndük özele gittik.Enfeksiyon varsa hepsini dolasır canım atlatırsınız inşallah bir an önce hepiniz bol su icin
Ömür törpüsüŞu esma nerde gördünüzmü hele cevap verdimi
Dur hazirliyimSen tarçınlı süt iç yat yağ yakar gece
Ömür törpüsü
Ben cok anlamadim onu yaÖmür törpüsü