- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #138.901
Bikere beni dinle zararlı çıkmazsın belkideTamam abla bu hafta öyle deneyeceğim haklısın
Hoşgeldin canım çok geçmiş olsun ya bebisler hep hasta herkesin
Maşallah kuzuma ya çok tatlı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bikere beni dinle zararlı çıkmazsın belkideTamam abla bu hafta öyle deneyeceğim haklısın
Kız şuna bak
İfşa ettim kızı ağzımda laf durmuyorM Mavi Menekse bundan bizim haberimiz niye yok
Gelsin gelsin sorarim ben onaİfşa ettim kızı ağzımda laf durmuyor
Çok minnoş beklemiştim oysakiEki Görüntüle 3166849 @Black Light sana kendimi tanıtayım sonra ben tanımıyodum falan filan deme
BilemedimAaaa etiket neden olmuyor
Minnoşum isteÇok minnoş beklemiştim oysaki
Yaptim tamamBilemedim
Anasina cekmisKız şuna bak
O zamanlar fittim o halimden eser yok şimdiM Mavi Menekse ben bu gacının düğün fotolarını görmüştüm gayet fit bence, ama tabi düğün sonrası kilo almış mı bilemiyecem
M Mavi Menekse bundan bizim haberimiz niye yok
Niye evlenince herkes kilo alıyor, kocam şey diyor geçen. Herkes evlenince kilo alıyor ben niye zayııfladım hahahah biz evlenirken adam 75 kiloydu 65 e kadar indi, neyse ki aldı biraz.O zamanlar fittim o halimden eser yok şimdi
Yok abla pazartesi akşam üstü dönecekler eve bi kaç gün evde kalıp evi toparlayıp gelecekler yineSeninkide hasta hep iyilesemedi bu cocuklar
Gidene kadar sendelermi
Aaa yemin et ne iyiymiş ben 67 den 85 kiloya cıktım ben Esimde 75 falandı 85 su anNiye evlenince herkes kilo alıyor, kocam şey diyor geçen. Herkes evlenince kilo alıyor ben niye zayııfladım hahahah biz evlenirken adam 75 kiloydu 65 e kadar indi, neyse ki aldı biraz.
Yaaaa deme öyleYok abla pazartesi akşam üstü dönecekler eve bi kaç gün evde kalıp evi toparlayıp gelecekler yine
Ben oradayken salonla yatak odasını topladık anneme sonra zorluk olmasın diye valizlerinin birazını hazırladık hep ağlamaklı oldum ama belli etmedim içime attım
Büyüdüğüm evi toplamak kadar acı bisey yok pencereleri falan hep panjur yaptılar çok hüzünlendim
Hoşbuldum canım evet ya bitmiyor hastalıkTamam abla bu hafta öyle deneyeceğim haklısın
Kuzu maşallah sanaAaa yemin et ne iyiymiş ben 67 den 85 kiloya cıktım ben Esimde 75 falandı 85 su an
İnşallah ablamYaaaa deme öyle
Rabbim sağ salim gitmelerini nasip.etsin