- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #138.521
Günaydın canımGünaydınlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın canımGünaydınlar
Günaydın canım
Sende biri yer biri okur kıyamet ondan kopar emiKız ne linci.yiceksin tabi.afiyet bal şeker olsun...boşver sen kötü laf diyenleri..can boğazdan gelir
Sende biti yer biri okur hıyanetten ondan kopar emi
Pastaların kurabiyelerin tadına bakuver şekeri, tuzu yerinde mi diye
Taktik veriyorumTitanlar halt etmiş yanınızda
Onlar bir alt seviye canısıTitanlar halt etmiş yanınızda
Onlar bir alt seviye canısı
Bencede tadına bakması lazım müşterilerine tatmadan vermesin sonuçta ekmek parasıSende biri yer biri okur kıyamet ondan kopar emi
Taktik veriyorum
Onlar bir alt seviye canısı
Biz tamamen onu düşünüyoruz dimiBencede tadına bakması lazım müşterilerine tatmadan vermesin sonuçta ekmek parası
az önce kahve yanına çiko ikram ettiler asla dediiim almadımŞişşşttçikilata yeme emi bu hafta accık sık dişini canım arkadaşım
ahaha yemezleerrr. Bugün yemekhanede %100 makarna var ama kapısından dahi geçmemmaya91 diyette makarna 8 yk kadar yeniliyor haberin olsun. Yi yi can boğazdan gelir sen çalışıyorsun bak işe konsantre olamazsın heeee
maya91 diyette makarna 8 yk kadar yeniliyor haberin olsun. Yi yi can boğazdan gelir sen çalışıyorsun bak işe konsantre olamazsın heeee
Sen cok tehlikeli ciktin amaSende biri yer biri okur kıyamet ondan kopar emi
Beni geçtiSen cok tehlikeli ciktin ama
Kız ciddi yeniliyor yaaz önce kahve yanına çiko ikram ettiler asla dediiim almadım
ahaha yemezleerrr. Bugün yemekhanede %100 makarna var ama kapısından dahi geçmem
Valla icinden canavar ciktiBeni geçti
İdolümsün KankirellaBeni geçti
Uykumu aldım diyelimSen cok tehlikeli ciktin ama
Herkesi kandırabilirsin ama beni aslaKız ciddi yeniliyor ya
Yime yimede açlıktan başın dönerse görürsün
Valla icinden canavar cikti