- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #138.541
Yuhhİdolümsün Kankirella
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yuhhİdolümsün Kankirella
Ama olmaz ayıp ikram çevrilmez aç açına gezme şööööyyle bol kremalı mantarlı yapmıştırlar kaçırma iki dilimde ekmek al yanına tutsunaz önce kahve yanına çiko ikram ettiler asla dediiim almadım
ahaha yemezleerrr. Bugün yemekhanede %100 makarna var ama kapısından dahi geçmem
Bak senin çocuğunun doğum gününe az kalmış. Hemen kutla bence pastalar falan yap, misafir çağır eğlenin bi güzel, yiyin için.
Yaptık doğum gününü yidim ya pasta pazartesi günüBak senin çocuğunun doğum gününe az kalmış. Hemen kutla bence pastalar falan yap, misafir çağır eğlenin bi güzel, yiyin için.
Sen uyma bunlara maya olta atıyorlarBak senin çocuğunun doğum gününe az kalmış. Hemen kutla bence pastalar falan yap, misafir çağır eğlenin bi güzel, yiyin için.
Hayyy ağzına sağlıkAma olmaz ayıp ikram çevrilmez aç açına gezme şööööyyle bol kremalı mantarlı yapmıştırlar kaçırma iki dilimde ekmek al yanına tutsun
güzel olmuyor buranın makarnası ondan gitmiyorum yoksa ben hem yiyip hem kilo veren türdenimm unuttun muAma olmaz ayıp ikram çevrilmez aç açına gezme şööööyyle bol kremalı mantarlı yapmıştırlar kaçırma iki dilimde ekmek al yanına tutsun
Evet açlıktan başı gözü dönmesin diyeBiz tamamen onu düşünüyoruz dimi
bittocum sizi düşünüyor elemanınız hasta falan olmasın diye söylüyır hemen fesatlıkValla icinden canavar cikti
Olta mı balık tutmaya mı gitcenSen uyma bunlara maya olta atıyorlar
O zmn hakkını akşam kullan akşam yap heeegüzel olmuyor buranın makarnası ondan gitmiyorum yoksa ben hem yiyip hem kilo veren türdenimm unuttun mu
En baştan desene güzel yapmıyorlar diyegüzel olmuyor buranın makarnası ondan gitmiyorum yoksa ben hem yiyip hem kilo veren türdenimm unuttun mu
Ben degilOlta mı balık tutmaya mı gitcen
evet kesinlikle yemem lazım çok haklısınız, üstüne kıymalı börek falan da yicem emin ol bak. Güçten düşmiyimO zmn hakkını akşam kullan akşam yap heee
Olta mı balık tutmaya mı gitcen
ben tutucam yanına da salata misBen degil
ben tutucam yanına da salata mis
Süper fikir Bnde yiyim gidemde güzel bi kayfaltı yapam pattisli pişili zeytin salatalıevet kesinlikle yemem lazım çok haklısınız, üstüne kıymalı börek falan da yicem emin ol bak. Güçten düşmiyim
PişilimiSüper fikir Bnde yiyim gidemde güzel bi kayfaltı yapam pattisli pişili zeytin salatalı