- 22 Mart 2015
- 37.079
- 184.490
- 38
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #138.261
Kız merak etme ben yediğim zaman veriyorum bacumEvet siz çok yiyin lütfen:)))) çok derken çokta abartmayın ama he
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız merak etme ben yediğim zaman veriyorum bacumEvet siz çok yiyin lütfen:)))) çok derken çokta abartmayın ama he
Valla bakalım kimler patlıcakCumaya bommm
Hıhı tamam olar ":)))))Biz konuşmayalım gösterelim
Çok eğlenceli oluyoreValla simdiden kizisti. Cumaya kim öle kim kala gibi olacak
Kazanırsak 2 tane mi ödül var.Evet kızlar bu hafta grup hâlinde yarışıcaz,haftaya cumaya kadar en çok kilo veren takım kazanır
Hırs,rekabet, herşey serbest cuma günü kazanan takım +2 kazanır
Sizden ricam menulerinize dikkat etmeniz,varsa ödülünüzü bugün kullanın yarından itibaren menülerde cısslara 5bin adım cezası bilginize
Haydeee esen kalın
🏋 🏋 @BitterCikilata
M MissHayaLet
G Gokyuzu_kadar
@sulisim
@M_atruska
@Klassklasik
@Seraayms
K klbk3391.3
73.1
61.0
60.5
80.7
71.10
57.05
54.7@N E S L i
D _DeryaSultan_
@happiness s
@Chikolata_gozlum
S Sekerpareeee
@dfn0714
@Serenajp
maya9194.90
74.40
61.4
60.25
78.9
66.7
60.25
55.1
Ben ortalik şeysiDost musun rakip mi
EvetKazanırsak 2 tane mi ödül var.
BendeeeeKız ben bugün bile kaçamak yapmadımmmm
Evet yemelere doymucazKazanırsak 2 tane mi ödül var.
Mercileri 3er 5er yiyip 1.3 kilo veren bendimYerik biz yiyip veririk
Evet evet farkindayim. O yuzden bol bol yemelisinSen bizdensin
Yeme yarışması he ona göre
Onu biliyom da kim vardi kim yoktu. En iyisi ekran fotosu alayim. Bunlar beni kandirir8×8 kisi var canim
Ilk sayfaya koydum 2kisiyi eklemedim
Mavilerin hepsi senin takimin
Düşünmeye başladım. Ne yesem diye. Madem 2 hakkım var çok dikkatli seçmeliyim.Evet yemelere doymucaz
Cumaya kadar bol bol zamanin varDüşünmeye başladım. Ne yesem diye. Madem 2 hakkım var çok dikkatli seçmeliyim.
Bak bana sarmalar börekler gömüp 1.5 kilo verdim artık daha bir şey demiyorum yemediğimi de artık siz düşününMercileri 3er 5er yiyip 1.3 kilo veren bendim
Ezecuk bunları biz şimdilik sevinsinlerMercileri 3er 5er yiyip 1.3 kilo veren bendim
Geçti bak hiç acımadıKüstü artık
Bişicik olmaz bittomDaha ne kaldı ki
Kendi kendine oyna simdi
Ezecuk bunları biz şimdilik sevinsinler