- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.101
- 33
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #138.221
Sen bizdensinBak takımdakiler ayağımızı denk almaliyiz. Ama ben karıştıririm ya kim benimkinkim degil
Yeme yarışması he ona göre
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen bizdensinBak takımdakiler ayağımızı denk almaliyiz. Ama ben karıştıririm ya kim benimkinkim degil
8×8 kisi var canimBak takımdakiler ayağımızı denk almaliyiz. Ama ben karıştıririm ya kim benimkinkim degil
Herkes profile kalbini yazsınBak takımdakiler ayağımızı denk almaliyiz. Ama ben karıştıririm ya kim benimkinkim degil
Yarışma mı var alayını ezerimmaya91 dümdük geliyor
Mavi olmusmuz biz. Mavi kalp koyunBak takımdakiler ayağımızı denk almaliyiz. Ama ben karıştıririm ya kim benimkinkim degil
Onu dicektim bendeHerkes profile kalbini yazsın
Bol bol yesinSen bizdensin
Yeme yarışması he ona göre
Bnm yazılı idi zate hepHerkes profile kalbini yazsın
Alay komutanı sensin demekkiYarışma mı var alayını ezerim
DimiBol bol yesin
Açıklamaya mavi kalp koyalım karıştırma :))) ama ben karıştırmam o kesin sakın yemeyin :))) yiyin ama az yiyin menülere dikkat edin . Gösterelim bunlara nasıl kazanılır :))))) abo gaza geldim ben yandınız mor kalplileerBak takımdakiler ayağımızı denk almaliyiz. Ama ben karıştıririm ya kim benimkinkim degil
Kız bunlar su orucu yaparken daha çok ödem tutmasınlarBol bol yesin
Şimdi çok kilo veren çok spor yapan mı kazanıyorAçıklamaya mavi kalp koyalım karıştırma :))) ama ben karıştırmam o kesin sakın yemeyin :))) yiyin ama az yiyin menülere dikkat edin . Gösterelim bunlara nasıl kazanılır :))))) abo gaza geldim ben yandınız mor kalplileer
alın şunu şurdanŞimdi çok kilo veren çok spor yapan mı kazanıyor
bak bak laflara bakYarışma mı var alayını ezerim
Kilo veren grupŞimdi çok kilo veren çok spor yapan mı kazanıyor
He bacum bak aynı takımdayız sakın aman diyim :)))) kaçamak yokŞimdi çok kilo veren çok spor yapan mı kazanıyor
Kim demiş çok yiyen kazanıyorŞimdi çok kilo veren çok spor yapan mı kazanıyor
Biz konuşmayalım gösterelimbak bak laflara bak
Yürü be kim tutar biziYarışma mı var alayını ezerim