- 22 Mart 2015
- 37.079
- 184.490
- 38
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #138.241
Boşver yapsınlar elleşme biz dengeli yiyelimKız bunlar su orucu yaparken daha çok ödem tutmasınlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Boşver yapsınlar elleşme biz dengeli yiyelimKız bunlar su orucu yaparken daha çok ödem tutmasınlar
Biz icraat yapalımBiz konuşmayalım gösterelim
Yeme bizim işimizBoşver yapsınlar elleşme biz dengeli yiyelim
Evet siz çok yiyin lütfen:)))) çok derken çokta abartmayın ama heKim demiş çok yiyen kazanıyor
Tabiki biz ay karnım ağrıdıYürü be kim tutar bizi
Kız ben bugün bile kaçamak yapmadımmmmHe bacum bak aynı takımdayız sakın aman diyim :)))) kaçamak yok
Cumaya bommmBoşver yapsınlar elleşme biz dengeli yiyelim
Biz yiyerek kilo veriyoruz zateEvet siz çok yiyin lütfen:)))) çok derken çokta abartmayın ama he
Al iste maya gibi mayaKız ben bugün bile kaçamak yapmadımmmm
Dost musun rakip miCumaya bommm
Bi mayalı yiyeydi keşkeAl iste maya gibi maya
Ben önceden sezdim yarışma olcağınıAl iste maya gibi maya
Valla simdiden kizisti. Cumaya kim öle kim kala gibi olacakAhaaa bunlar birbirini yemeye başladilar
Bu saatten sonra asla yemem siz kase kase tatlı yiyin bakalım ahaaBi mayalı yiyeydi keşke
Tamam işte çok yicezEvet siz çok yiyin lütfen:)))) çok derken çokta abartmayın ama he
Yicez bize eksi getiriyorBu saatten sonra asla yemem siz kase kase tatlı yiyin bakalım ahaa
Yerik biz yiyip veririkBu saatten sonra asla yemem siz kase kase tatlı yiyin bakalım ahaa
Yolu kaybetmiş
He yaYicez bize eksi getiriyor