- 23 Mart 2015
- 1.280
- 7.856
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #137.701
Soda içtim sayılır mıİnşallah bana da atmaz
Hadi geçmiş olsun üstüne su iç gitti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Soda içtim sayılır mıİnşallah bana da atmaz
Hayır babam yollamıştı bugün bana al kızım yavrum parasız kalma harcarsın diye . Yine parasız kaldımİnşallah bana da atmaz
Çok kötü olmuş yaHayır babam yollamıştı bugün bana al kızım yavrum parasız kalma harcarsın diye . Yine parasız kaldım
İnşallah geçer tamamen annesi Allah tez zamanda şifalar versinIyi geceler kizlar. Oglan uyudu ateside düştü. Suan yattim yattim. Zaten gece nöbete kalkicam
Evet baya kötü oldu planlarım bozuldu . İnşallah telafi eder eşim yoksa tavuk gibi yolcam onu kredi kartı bende ellenmemiş acil durumlar için duruyor valla ellerim ödemezseÇok kötü olmuş ya
Yoğurt yeseydin keşkeMenüm
Kahvaltı peynirli yeşillikli salata
1 haşlanmış yumurta
2 ceviz
1 dilim ekmek
Ara kahve incir ceviz
Öğlen fırında sebzeli tavuk.. porsiyonu aşmadan..yanında salata
Ara 2 mandalina yeşil çay
Akşam (plansız misafirim geldiği için yemek yiyemedim..bir kahve içtim yatmadan )
.
Geç oldu kusura bakma Filiz ablacım E Elif_Eylul
Olsun üzülme gayet güzel menüMenüm
Kahvaltı peynirli yeşillikli salata
1 haşlanmış yumurta
2 ceviz
1 dilim ekmek
Ara kahve incir ceviz
Öğlen fırında sebzeli tavuk.. porsiyonu aşmadan..yanında salata
Ara 2 mandalina yeşil çay
Akşam (plansız misafirim geldiği için yemek yiyemedim..bir kahve içtim yatmadan )
.
Geç oldu kusura bakma Filiz ablacım E Elif_Eylul
Geçmiş olsun şifa olur inşallahGittik canim. Bademcikler gitmis. Antibiyotik ates düşürücü verdi. 2 3 gun olcak atesi
maya91 yerlere basma sildim kaygan düşer bi tarafını kırarsın
Ellerine sağlık tamam kapadım ışıkları. Kapıyı da kitliyorım, içerde kalan varsa çıksın hadi iyi geceler
Ney kim kimi nerede ne zamanAha buldum
İkinci çizelgeyi anlayamadımEmeğine eline sağlık canım
Spor yapan bütün arkadasları tebrik ederim
Bu sıralar dirençli baş ağrısı olan kimi duydumsa kovid ama inşallah değilsindir. Geçmiş olsunBugun basim bi tuhaf. Sabah beri agriyor. Gecer dedim ilac almadim ama gececegi yok gibi