- 23 Mart 2015
- 1.280
- 7.856
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #137.681
Benim kızda uyumak üzere leş gibi uykum var uyusun hemen yatıcam :))Ama abla bo bu saat kocamla oturuyoruz çocuğum bizi pert ediyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim kızda uyumak üzere leş gibi uykum var uyusun hemen yatıcam :))Ama abla bo bu saat kocamla oturuyoruz çocuğum bizi pert ediyor
Hemde zengin çikolatasındanBak bak para lazım alcaz
Ay bende yeni yeni çözmeye başladım ufak tefek alımlar yapıyorum toyum yaniAnlıyorsun bu işlerden sanırım bir ara konuşalım seninle bunu .
Kırbacı var korkutucu
OlarSabaha kadar atsam olarmı
Nasıl gittiUyumadığım her dakika zarardayım biraz önce 2000 tl gitti hahahaha hemen uyumam lazım yoksa sömürecekler beni
Biz miTmm hadi otur bari siz daha bebesiniz
Valla bende yorgunum ama böyle bir zaman dilimi ayırmamız lazım yoksa sanki iki yabancı gibiyiz evde sürekli bir koşturma içindeyiz çünküBenim kızda uyumak üzere leş gibi uykum var uyusun hemen yatıcam :))
Bombe turpE Elif_Eylul
10.00 1 haslanmis yumurta, 3 zeytin, 1 dilim peynir, 1 dilim salam 2 dilim kizarmis ekmek
12.00 double sade turk kahvesi 2 hurma
14.00 1 kepce yogurt corbasi, firinda peynirli kabak, koz patlican salatası, 1 dilim ekmek
18.30 1 tabak taze fasulye, 3 yk yogurt, 1 dilim ekmek havuc turp salatası
2 litre su
@MissHayaLet
10.878 adım
Ama şart kırbaç bulamadım oklava olur muHemde zengin çikolatasından
Ay bende yeni yeni çözmeye başladım ufak tefek alımlar yapıyorum toyum yani
Kırbacı var korkutucu
Olur ama kaptanın kırbacı kocaman boyu kadarAma şart kırbaç bulamadım oklava olur mu
Yohhhhh gitmeBende gidim de az gocamla otirim bariiiii
Odun alacağımız kişi aradı acil para lazım 2000 gönderin Fast ile diye. Kocam bey geldi bende 2000 çıkmaz hesaptan sen yolla diye. Anam bende para duramicak mı dedim yolladım uyursam daha isteyemez bir günde bu kadar kayıp mideme oturdu günlerce yemek yemesem de olurNasıl gitti
O yarın atar kırbacıOlur ama kaptanın kırbacı kocaman boyu kadar
Kırbaçta onu paklamaz kiHemde zengin çikolatasından
Ay bende yeni yeni çözmeye başladım ufak tefek alımlar yapıyorum toyum yani
Kırbacı var korkutucu
Ay kahvaltı da dolma harika ya bende geleyim miYohhhhh gitme
Bnde biber doldurdum yarına hazırlık kahvaltıya
Buyur gelAy kahvaltı da dolma harika ya bende geleyim mi
Buyur gel
Lokmadan kaç turp bombeSus kizzz
İnşallah bana da atmazO yarın atar kırbacı
Hadi geçmiş olsun üstüne su iç gittiOdun alacağımız kişi aradı acil para lazım 2000 gönderin Fast ile diye. Kocam bey geldi bende 2000 çıkmaz hesaptan sen yolla diye. Anam bende para duramicak mı dedim yolladım uyursam daha isteyemez bir günde bu kadar kayıp mideme oturdu günlerce yemek yemesem de olur