- 22 Mart 2015
- 37.079
- 184.490
- 38
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #137.121
Geçmiş olsun canımBugun basim bi tuhaf. Sabah beri agriyor. Gecer dedim ilac almadim ama gececegi yok gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun canımBugun basim bi tuhaf. Sabah beri agriyor. Gecer dedim ilac almadim ama gececegi yok gibi
Afiyet olsunDoubleye gecis yaptım ben kucuk kesmiyo
Eşimin halasina gittim çok pinpirikli onun evinde bişi yenmeyince çok üzülüyor güzel olmadı diye yenmedi vs.kac defa arıyor değişik bir kadın öyle işteAfiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Neden böyle birsey yaptin
Afiyet olsun canım
İnşallah canımSagol canım
Aferiinn hep böyle ol
Yok canım daha kötü oldum ilac aldım daha iyi olcaz inşallah
Teşekkür ederim kuzumkim öğretmendi burada nickleri unutuyorum neyse Öğretmenler gününüz kutlu olsuun tüm öğretmenler
Teşekkürler canımGünaydın herkese öğretmen olan arkadaşların öğretmenler günü kutlu olsun
Maşallah kaç delik var ki kulağındaAhaaa 10tane küpe aldim.kendime deliklerime taktim
Geçmiş olsun canımBebeyi sağlık ocağına götürdüm antibiotik aldım geldim
Valla bu sene grip geçmiyor biz kaç antibiyotik vs kullandik aynıSağol canım valla geçmiyor keşke geçse
Geçmiş olsun canım havalardan sanırımBugun basim bi tuhaf. Sabah beri agriyor. Gecer dedim ilac almadim ama gececegi yok gibi
öğretmeniim cınım benim cınım benim seni ben pek çok pek çok severim
Anlaştık
Sağol canımay geçmiş olsun ya
Daha yeni geldim eve,masayi bile toplamamiş,bide balkona insan gelmis bakmaya yani usta,bir toparlar evi adam
Geldim marangoz var evde,gecen ben bagardim sonunda aralik ayı gircek hâlaa bitirmediniz kar yagincami parkeleri yaptirayim benim cocugum var dedim,baktim bugun gelmis
He o zamn da sanki bebek duruyorBnmde prensibim ruh halim ne zmn kayfe iç derse
Bir kulakta 3delik var isteEşimin halasina gittim çok pinpirikli onun evinde bişi yenmeyince çok üzülüyor güzel olmadı diye yenmedi vs.kac defa arıyor değişik bir kadın öyle işte
İnşallah canım
Teşekkür ederim kuzum
Teşekkürler canım
Maşallah kaç delik var ki kulağında
Geçmiş olsun canım
Valla bu sene grip geçmiyor biz kaç antibiyotik vs kullandik aynı
Geçmiş olsun canım havalardan sanırım
Aynen gece hiç uyumadımUff deme çok geçmiş olsun
Sağol canım sürekli yeniliyorEşimin halasina gittim çok pinpirikli onun evinde bişi yenmeyince çok üzülüyor güzel olmadı diye yenmedi vs.kac defa arıyor değişik bir kadın öyle işte
İnşallah canım
Teşekkür ederim kuzum
Teşekkürler canım
Maşallah kaç delik var ki kulağında
Geçmiş olsun canım
Valla bu sene grip geçmiyor biz kaç antibiyotik vs kullandik aynı
Geçmiş olsun canım havalardan sanırım
Meryemela gittimi okulaAynen gece hiç uyumadım
Yok gordermedim yarın da gitmicek dünden beri kusmadi ama olsun millete bulaşır falanMeryemela gittimi okula
Allahim valla şu bebeler iyi olsa keskeYok gordermedim yarın da gitmicek dünden beri kusmadi ama olsun millete bulaşır falan
Umarım 60 yada 57 olurum
İyi bari işe yaramışDaha yeni geldim eve,masayi bile toplamamiş,bide balkona insan gelmis bakmaya yani usta,bir toparlar evi adam
Geldim marangoz var evde,gecen ben bagardim sonunda aralik ayı gircek hâlaa bitirmediniz kar yagincami parkeleri yaptirayim benim cocugum var dedim,baktim bugun gelmis
Gecmiş olsun canım etraf hastalıktan kırılıyor nolcak bilmiyorumYa iki kere altını doldurdu gece de ateşi vardı dedim ishal gibi ama ateşten belli kulağına baktırdım bogazina da baktı grip suribu antibiotik birde ateş düşürücü yazmış ikisini almadım evde var zaten grip şurubu kullanmıyoruz.
Cocuk napsın anası bir öyle bir böyleGeçen oğlana kızdım az bakımlı ol. Bu ne pasaklı şaban oldun dedim. Sabah babasının kremini yüzüne Arap misali bocalamış sen bakımlı ol dedin az bakım yaptım diyor
Bi daha benden habersiz bakım yapma dedim
Afiyet olsun canimÖğle yemeğimEki Görüntüle 3165833
Keşke yaAllahim valla şu bebeler iyi olsa keske