- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #137.101
2gün önce traş oldu hâlaa banyo yapmadiKız banyoya gir diyorum bn temizim diyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2gün önce traş oldu hâlaa banyo yapmadiKız banyoya gir diyorum bn temizim diyor
Maşallah2gün önce traş oldu hâlaa banyo yapmadi
ayy sesli güldümMaşallah
İkisini bi eve koysak belediye mahalleyi mühürler
Daha yeni içtiiikk yaaa Benim ikinci kahve saatim 14:30 / 15:00 arası öğle yemeğinden sonra. Prensipleri olan bi insanım
Çok şükür getirmişlerDaha yeni geldim eve,masayi bile toplamamiş,bide balkona insan gelmis bakmaya yani usta,bir toparlar evi adam
Geldim marangoz var evde,gecen ben bagardim sonunda aralik ayı gircek hâlaa bitirmediniz kar yagincami parkeleri yaptirayim benim cocugum var dedim,baktim bugun gelmis
ay geçmiş olsun yaYa iki kere altını doldurdu gece de ateşi vardı dedim ishal gibi ama ateşten belli kulağına baktırdım bogazina da baktı grip suribu antibiotik birde ateş düşürücü yazmış ikisini almadım evde var zaten grip şurubu kullanmıyoruz.
Herkes ayni durumda ya. Havalar mi carpti noldi anlamadimkiBenimde
Bnmde prensibim ruh halim ne zmn kayfe iç derseDaha yeni içtiiikk yaaa Benim ikinci kahve saatim 14:30 / 15:00 arası öğle yemeğinden sonra. Prensipleri olan bi insanım
benim deeeBenimde
Uff deme çok geçmiş olsunYa iki kere altını doldurdu gece de ateşi vardı dedim ishal gibi ama ateşten belli kulağına baktırdım bogazina da baktı grip suribu antibiotik birde ateş düşürücü yazmış ikisini almadım evde var zaten grip şurubu kullanmıyoruz.
o evdeyken işteyken prensipler işliyorBnmde prensibim ruh halim ne zmn kayfe iç derse
Kardeşimi de koyun Belli dönemleri oluyor pasaklılığınMaşallah
İkisini bi eve koysak belediye mahalleyi mühürler
Hay senin prensibineDaha yeni içtiiikk yaaa Benim ikinci kahve saatim 14:30 / 15:00 arası öğle yemeğinden sonra. Prensipleri olan bi insanım
Kahvenin prensibi varmis pehBnmde prensibim ruh halim ne zmn kayfe iç derse
ofisteyken ama evde cool bişi sorcam hamile kalınca kahvede kısıtlama oluyor muHay senin prensibine
Kahvenin prensibi varmis peh
Sende haklisinofisteyken ama evde cool bişi sorcam hamile kalınca kahvede kısıtlama oluyor mu
Noldu cicim oyseki seni kahve yanı bardağı olarak görmüstüm