- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #137.081
Afiyet olsun canımValla bendr oglene yaptim kabak firinda peynirli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Afiyet olsun canımValla bendr oglene yaptim kabak firinda peynirli
Haydaaa gecmis olsunYa iki kere altını doldurdu gece de ateşi vardı dedim ishal gibi ama ateşten belli kulağına baktırdım bogazina da baktı grip suribu antibiotik birde ateş düşürücü yazmış ikisini almadım evde var zaten grip şurubu kullanmıyoruz.
Ay benimde vat borcum aslimda kis giriyor tam zamaniBnde bu yıldan 20 var
Sağol canım valla geçmiyor keşke geçseHaydaaa gecmis olsun
Gecmis olsun rabbim bian once sifa versinYa iki kere altını doldurdu gece de ateşi vardı dedim ishal gibi ama ateşten belli kulağına baktırdım bogazina da baktı grip suribu antibiotik birde ateş düşürücü yazmış ikisini almadım evde var zaten grip şurubu kullanmıyoruz.
Sağol kuzum amin inşallahGecmis olsun rabbim bian once sifa versin
Doubleye gecis yaptım ben kucuk kesmiyo
Google a yazam da bulam
Unuttu seni
Yaaa benimde öyle nedense gecmis olsunBugun basim bi tuhaf. Sabah beri agriyor. Gecer dedim ilac almadim ama gececegi yok gibi
Ohh mis Afiyet olsunDoubleye gecis yaptım ben kucuk kesmiyo
Afiyet olsun canımUnuttu seni
Bn içtim
öğretmeniim cınım benim cınım benim seni ben pek çok pek çok severimTeşekkür ederim sanat imiz
Anlaştıkşaka şaka sana da veririm güzel şarkılar söylüyorsun
Heeeee sen beni kayfeye çağırmaAfiyet olsun canım
Valla daha icmedimHeeeee sen beni kayfeye çağırma
Saol
BenimdeBugun basim bi tuhaf. Sabah beri agriyor. Gecer dedim ilac almadim ama gececegi yok gibi
Benimkide cok pasakliGeçen oğlana kızdım az bakımlı ol. Bu ne pasaklı şaban oldun dedim. Sabah babasının kremini yüzüne Arap misali bocalamış sen bakımlı ol dedin az bakım yaptım diyor
Bi daha benden habersiz bakım yapma dedim
Kız banyoya gir diyorum bn temizim diyorBenimkide cok pasakli