- 22 Mart 2015
- 37.079
- 184.490
- 38
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #136.601
Benim kızın ilk defa olmuyor iki sefer daha oldu idrar yolu enfeksiyonuÇok geçmiş olsun ya gene mi salgın var acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim kızın ilk defa olmuyor iki sefer daha oldu idrar yolu enfeksiyonuÇok geçmiş olsun ya gene mi salgın var acaba
Ozaman doģal seyler verirsin3 gün sonra yine gidip sonuç alcaz napayım kız
Yok tek kutu verdiler canım öyle olsa biri iki saat biri 4 saat olarak veriyor ama vermedi birde bekle Allah bekle evde 200 kere beni çise kaldırır oraya gidince 3 saat oldu 3 bardak su içti yokEvet ama yine de normal idrar bakmalıydı kültürü sonra kontrol etmeli idrarda varsa tedaviye baslamalıydı yani
Ne oldu yine ya ,Nasil kardeşsin
Gideriz yine napayımOzaman doģal seyler verirsin
Anamadq gitcektik
Ne yapmadinkiNe oldu yine ya ,
KismetGideriz yine napayım
Ne yapmadinki
Valla öyle bakarız artık napalim hala okula gitcem diyor he dedim gidersinKismet
Bugun burasi da cok soguktuKız gelecek kreşten onu almaya çıktım kaplya üşüdüm yav
Öyle zamanlarda gelmeyecegi tutuyorYok tek kutu verdiler canım öyle olsa biri iki saat biri 4 saat olarak veriyor ama vermedi birde bekle Allah bekle evde 200 kere beni çise kaldırır oraya gidince 3 saat oldu 3 bardak su içti yok
Hem kültür hem tahlil yapaydı ya 3 gün sistit olur bebeAraştırma hastanesi ya
Küçük kızım kusuyor canım karın ağrısı da var daha önce de yaşadık idrar yolu enfeksiyonun dan şüphelendim zaten doktora da dedim idrar kültür aldı kan aldı bakalım sonuç 3 gün sonra
He bende aynısını diyom işteHem kültür hem tahlil yapaydı ya 3 gün sistit olur bebe
Bizdede var yavaştanBizde yağmir yagiyir sizin oralarda yoh mudur
Ohh iyi bizde güneş yoksa sizde de olmasınBizdede var yavaştan
Anaaa manyak çıktiOhh iyi bizde güneş yoksa sizde de olmasın
Yok canım yapmadi bol bol su iciririm artık napsyimHem kültür hem tahlil yapaydı ya 3 gün sistit olur bebe
Var olmamıBizde yağmir yagiyir sizin oralarda yoh mudur