- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #136.581
Aman görmesin gittiğini pıçaklar falanDur bakmaya gidiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aman görmesin gittiğini pıçaklar falanDur bakmaya gidiyorum
Ben seni öyle saniyorumYokum diye uyuyormu oluyorum ben isyan edip kendimi yemeğe veriyorum
Ben onugözümde kapalı götüne başına batırırımAman görmesin gittiğini pıçaklar falan
Sağol canımGeçmiş olsun canım
Nasil oldunuzSağol canım
Hep konusuyonuz cok konusuyonuzHep çene hep çene
İyiyiz ufak kızı doktora götürdüm hem kan hem idrar kültürü verdik sonuclar 3 gün sonraya çıkıyorSonunda oturdum veee geçmişe gene bakamadan geldim...
Nasiliz bugün burda hava güzel ama az rüzgar var
Hem kan idrar verdik sonuç 3 gün sonra onları görmeden birşey yazamam.dedi geldikNasil oldunuz
Aaaa nasil olcak pekiHem kan idrar verdik sonuç 3 gün sonra onları görmeden birşey yazamam.dedi geldik
Çok geçmiş olsun ya gene mi salgın var acabaİyiyiz ufak kızı doktora götürdüm hem kan hem idrar kültürü verdik sonuclar 3 gün sonraya çıkıyor
Hemen cıkan idrardan bakaymıs zahmet edip keskeHem kan idrar verdik sonuç 3 gün sonra onları görmeden birşey yazamam.dedi geldik
Sacma isteHemen cıkan idrardan bakaymıs zahmet edip keske
Abowwwww kavgada söylenmezEylülü anladıkta sendemi
Ayşoooo ne oldu bebelermi hasta geneSağol canım
Kültür aldı canım yaHemen cıkan idrardan bakaymıs zahmet edip keske
Hemen cıkan idrardan bakaymıs zahmet edip keske
Araştırma hastanesi yaSacma iste
Küçük kızım kusuyor canım karın ağrısı da var daha önce de yaşadık idrar yolu enfeksiyonun dan şüphelendim zaten doktora da dedim idrar kültür aldı kan aldı bakalım sonuç 3 gün sonraAyşoooo ne oldu bebelermi hasta gene
Evet ama yine de normal idrar bakmalıydı kültürü sonra kontrol etmeli idrarda varsa tedaviye baslamalıydı yaniKültür aldı canım ya
Nasil kardeşsinAbowwwww kavgada söylenmez
3 gün sonra yine gidip sonuç alcaz napayım kızAaaa nasil olcak peki