- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.101
- 33
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #136.421
Geçmiş olsun canımKüçük kız okulda kusmus şimdi getirdim bakalım idrar yolu enfeksiyonu gibi belirti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun canımKüçük kız okulda kusmus şimdi getirdim bakalım idrar yolu enfeksiyonu gibi belirti
Sağol kuzumGeçmiş olsun canım
Karanlıkta hayalet kahkaha atınca korkunclu oluyor o yüzden şey ettiydim.He napayım gülsem bir dert gulmesem bir dert
AllahımKaranlıkta hayalet kahkaha atınca korkunclu oluyor o yüzden şey ettiydim.
Gülün siz. Allah hep güldürsün.
Ya kapının arkasında tuzak varsa? Nerden bilecem?Kapı orda
Yok anam tek tek geliyorlar banaYa kapının arkasında tuzak varsa? Nerden bilecem?
Tepene sıcak çikolata dökülebilir dikkat etYa kapının arkasında tuzak varsa? Nerden bilecem?
Iste ozaman agzı açık beklerTepene sıcak çikolata dökülebilir dikkat et
Yok deli değilim aslında. Demin başka birinden kaçarken aklımı düşürdüm, o arada buraya girdim işte. Birzdan çıkıp alırım nolacak ki.Allahim hep diyorum akılli gönder hepsi deli geliyor
Al al buldumYok deli değilim aslında. Demin başka birinden kaçarken aklımı düşürdüm, o arada buraya girdim işte. Birzdan çıkıp alırım nolacak ki.
Biberliyse olur aslında.Tepene sıcak çikolata dökülebilir dikkat et
CikolatamiBiberliyse olur aslında.
Bu benimkine benzemiyor, benimki daha ufakti.Al al buldum
Tabi biz hep biberli yaparıkBiberliyse olur aslında.
Evet annemlerdeyim mecbur yendimAfiyet olsun canım
Pogcalar olmamış
ayyBu benimkine benzemiyor, benimki daha ufakti.
Çok açıkmazsam yersem yazarımEvet annemlerdeyim mecbur yendim
Bugün de kahvaltı da 3 tane poça 4 su bardağı su 2 bardak çay öğle 5 sulu köfte akşamda yemem herhalde
Yağları eritmek içinCikolatami
Ama nasıl olcak böyle poğcayla falanEvet annemlerdeyim mecbur yendim
Bugün de kahvaltı da 3 tane poça 4 su bardağı su 2 bardak çay öğle 5 sulu köfte akşamda yemem herhalde