- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #136.381
Geç bulmuşsun kk yiÇok geç kalmışım simdiye tüy gibi olurdum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geç bulmuşsun kk yiÇok geç kalmışım simdiye tüy gibi olurdum
Ay kahkaha attim buna
Hayır ben içkisine ilaç atıp insanları bagladiginizi düşünüyorum. Aç bırakıp zayıflatmaya çalışıyorsunuz bence. Hedeflediğiniz kiloya ulaştığında bırakıyorsunuz gibi ama ömür boyu takip ediyorsunuz peşine adam takıp. Zayiflatma timi diyorlardı da meğer sizmissiniz.Millet zannetcek zorla insan çağriyoz
OOO temizlik tüm hanimlarin aşırı keyif alarak yaptığı bir sporİtina ile diyet yapılır
Hem yemek yemek hem diyet yapmak
Temizlik yapmakta bnm hobim
Türkü şarkı san at güneşimiz söylerse hobi @Gokyuzu_kadar
Burada her gün ödül günüHayır ben içkisine ilaç atıp insanları bagladiginizi düşünüyorum. Aç bırakıp zayıflatmaya çalışıyorsunuz bence. Hedeflediğiniz kiloya ulaştığında bırakıyorsunuz gibi ama ömür boyu takip ediyorsunuz peşine adam takıp. Zayiflatma timi diyorlardı da meğer sizmissiniz.
Sen cok fazla kurgu filmi izlemissin ama hicde fena fikir degilmis. Rica ediyorum biri beni rehin alip ac birakabilir miHayır ben içkisine ilaç atıp insanları bagladiginizi düşünüyorum. Aç bırakıp zayıflatmaya çalışıyorsunuz bence. Hedeflediğiniz kiloya ulaştığında bırakıyorsunuz gibi ama ömür boyu takip ediyorsunuz peşine adam takıp. Zayiflatma timi diyorlardı da meğer sizmissiniz.
Sana gülerken bebe kahvenin telvesini al yala yere dökTopigiin önü olsa aksaray dolmusuna musteri cagirir gibi çağıracaz. Aksaray aksaray
Aynen...şimdi etinden sütünden faydalanayim gecen yılları telafi etmeliyimGeç bulmuşsun kk yi
Kaptan simdibelinde kiliciyla gelecek demedi demeBurada her gün ödül günü
Sifa niyetine artikSana gülerken bebe kahvenin telvesini al yala yere dök
Kırbaç olmaz mı kılıç çok korkunçKaptan simdibelinde kiliciyla gelecek demedi deme
Yok o kilicla geliyoKırbaç olmaz mı kılıç çok korkunç
Bana korkunçlu biri dedi ohaa
Lan korkunc diyor bana bide bana
"Kanatlarını yakarım senin" şeklinde tehdit eden emoji gönderdin bana. Kanadım bile yok oysa.Böyle latifemi olur
Göz boyamaya benziyor biraz ama.Burada her gün ödül günü
Senin adının şekerpare olmasının sebebini anlıyorum, tuzağa çekmek için. Biri bittercikilata biri sekerpare, ohhh millet kanıp gelecek tuzağa düşecek.Sen cok fazla kurgu filmi izlemissin ama hicde fena fikir degilmis. Rica ediyorum biri beni rehin alip ac birakabilir mi
Ayy Bnde severim onuOOO temizlik tüm hanimlarin aşırı keyif alarak yaptığı bir spor
Ben arada indirim market gezmeyi de severim
Kırbaçı görmedin miKırbaç olmaz mı kılıç çok korkunç
Yok kırbacı da var siz korkup kaçmayın diye göstermediYok o kilicla geliyo
"Kanatlarını yakarım senin" şeklinde tehdit eden emoji gönderdin bana. Kanadım bile yok oysa.
Göz boyamaya benziyor biraz ama.
Senin adının şekerpare olmasının sebebini anlıyorum, tuzağa çekmek için. Biri bittercikilata biri sekerpare, ohhh millet kanıp gelecek tuzağa düşecek.
Bugun şoktan şoka giriyorum biri şunu alsinHayır ben içkisine ilaç atıp insanları bagladiginizi düşünüyorum. Aç bırakıp zayıflatmaya çalışıyorsunuz bence. Hedeflediğiniz kiloya ulaştığında bırakıyorsunuz gibi ama ömür boyu takip ediyorsunuz peşine adam takıp. Zayiflatma timi diyorlardı da meğer sizmissiniz.
Ayse sen hic kore filmi izleme al sana senaryo kurgu hersey var
Evet isim konusunda biraz sıkıntıliyiz ya. Diyet topigi mi yoksa gun arasi yemek programi mi belli olmuyoruz"Kanatlarını yakarım senin" şeklinde tehdit eden emoji gönderdin bana. Kanadım bile yok oysa.
Göz boyamaya benziyor biraz ama.
Senin adının şekerpare olmasının sebebini anlıyorum, tuzağa çekmek için. Biri bittercikilata biri sekerpare, ohhh millet kanıp gelecek tuzağa düşecek.
Maşallah yok izlemiyorum hastanedeyimAyse sen hic kore filmi izleme al sana senaryo kurgu hersey var