- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.101
- 33
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #136.441
Yiyip dengelicekAma nasıl olcak böyle poğcayla falan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yiyip dengelicekAma nasıl olcak böyle poğcayla falan
Taam taam gidiyom seke seke. Siz de ama hem kal diyonuz hem tek tek. Hiç anlamadım. Ben de hem kalamam diyom hem gitmiyom, onu da anlamadım. Çok anladığım bir gün değil.Yok anam tek tek geliyorlar bana
Yiyip dengelicek
Bitter yeter da
Hatırlatmasana kara kızın pis anasıCips güzeli geliiii M Mavi Menekse
Bitter yeter da
Terbiye oluyok daHatırlatmasana kara kızın pis anası
Bana nefis terbiyesi yaptırmaTerbiye oluyok da
Amin inşallahKaranlıkta hayalet kahkaha atınca korkunclu oluyor o yüzden şey ettiydim.
Gülün siz. Allah hep güldürsün.
Sağol kuzumM MissHayaLet gecmiş olsun canım
Piştt hosgeldinPisttt selam sonun geldim...gecmise dönüyorum şimdi...
Bugün yaklaşık 35-40 dk pilates yaptım ..Tuğçe irtem...offf özlemişim yaa çok iyi geldi.. tavsiye ederim
Canim pogaca yerine ekmeknyesene. 3 dilim ekme ye. Kizart hatta. Hem tok kalirsin hemde daha az kalorisi. Gecen bi tane yemeye cesart edemedim valla benEvet annemlerdeyim mecbur yendim
Bugün de kahvaltı da 3 tane poça 4 su bardağı su 2 bardak çay öğle 5 sulu köfte akşamda yemem herhalde
Beyaz ekmekten baska birsey yiyemiyormus,ama böylede nasil olucak anlamadimCanim pogaca yerine ekmeknyesene. 3 dilim ekme ye. Kizart hatta. Hem tok kalirsin hemde daha az kalorisi. Gecen bi tane yemeye cesart edemedim valla ben
Bende yiyorum beyaz ekmeknya kahvaltida genelde. Ama kizartip yiyorum. Etimek falan denese belki ne bileyim. 3 pogacada cok simdiBeyaz ekmekten baska birsey yiyemiyormus,ama böylede nasil olucak anlamadim
Beyaz ekmek pogca
Üst üste poğcalar yani hergun pilav pogca tarzi seyler varBende yiyorum beyaz ekmeknya kahvaltida genelde. Ama kizartip yiyorum. Etimek falan denese belki ne bileyim. 3 pogacada cok simdi