- 7 Şubat 2020
- 2.305
- 11.405
- 32
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #136.361
Ay kahkaha attim buna3 yıldır diyette mi grup
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay kahkaha attim buna3 yıldır diyette mi grup
Gel et. Her hafta yaz hatta bana konuya bir bakabilir misin gelir misin falan diye.8 verirsen kalır mısın
Dur Bnde özelden ultrason cihazından hamilemiyim diyen gibi taciz edim
Tabi bnm ne yedin diye atmam lazımGel et. Her hafta yaz hatta bana konuya bir bakabilir misin gelir misin falan diye.
Utrason cihazından hamile kalmak büyük başarı yalnız. Biz erkekten kalamıyoruz malum.
Hobilerin neler ?Bn yaklaşık 8-9-10 aydır burdayım ama 5 yıldır diyetteyim
Korkunçlu birini buldum işte yine. Bakın ben üç dakikaya kadar şuraya gitmezsem her yere haber salacaklar, başınız belaya girer. Ayrıca zehirli falan bir şey ikram etmeyin her ne kadar pis boğaz olsam da tokum.Nasıl algılarsan
Millet zannetcek zorla insan çağriyozTabi bnm ne yedin diye atmam lazım
Gelmek istersen biz buradayız
İtina ile diyet yapılırHobilerin neler ?
Kitap okumak
Müzik dinlemek
Diyet yapmak
Korkunçlu birini buldum işte yine. Bakın ben üç dakikaya kadar şuraya gitmezsem her yere haber salacaklar, başınız belaya girer. Ayrıca zehirli falan bir şey ikram etmeyin her ne kadar pis boğaz olsam da tokum.
Yanlışlıkla girenleri davet ediyoruz çekinme gel sadece yemek yiyoruz diyeMillet zannetcek zorla insan çağriyoz
Lan korkunc diyor bana bide banaYanlışlıkla girenleri davet ediyoruz çekinme gel sadece yemek yiyoruz diye
Bekleyin beni. Belki yine gelirim.Tabi bnm ne yedin diye atmam lazım
Gelmek istersen biz buradayız
Latife ediyordur bnce kalmamak için yapıyorLan korkunc diyor bana bide bana
Topigiin önü olsa aksaray dolmusuna musteri cagirir gibi çağıracaz. Aksaray aksarayMillet zannetcek zorla insan çağriyoz
Topigiin önü olsa aksaray dolmusuna musteri cagirir gibi çağıracaz. Aksaray aksaray
Dün 11 vardı telefoncuda 12,5 dedi çizik bi deElindeki kaç biliyonmi desene
1seneyi gecti 7.5 almistik
Böyle latifemi olurLatife ediyordur bnce kalmamak için yapıyor
Ayyyyy sesli güldümTopigiin önü olsa aksaray dolmusuna musteri cagirir gibi çağıracaz. Aksaray aksaray
11 galiba bununda 17 vermislerDün 11 vardı telefoncuda 12,5 dedi çizik bi de
Çok geç kalmışım simdiye tüy gibi olurdumEvet canim ozamanlar takimlar vardi
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12.falan diye
12.takima girdim 1ay kalmadi kapandi,sonra 6.takimda 2sene devam ettim,sonra takimlar üye olmadigi icin kapandi,günlüklere herkes gecti