- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #136.261
Yimikide fazla yiyoz sankiBiz adam yemiyoruz ki sadece yimik yiyiriz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yimikide fazla yiyoz sankiBiz adam yemiyoruz ki sadece yimik yiyiriz
Artık onuda az yiyirizYimikide fazla yiyoz sanki
Artık onuda az yiyiriz
Hastasin yeme mikrop kaparsin daha cok
Günaydın canım bizim de aynı şekilde avizeler durmadı ben 3. Kattayim çok hissettim.Günaydınlar
Geçmiş olsun herkese. Kötü oldu baya gece. Avizelerin sallanisi gozumden gitmiyor valla
Günaydın canımGünaydin arkadaşlar...depremi hissedenlere çok geçmiş olsun
Günaydın canım kötü olduGünaydıınn
Hepimize geçmiş olsun. Ben hiç bir şey anlamadım. Sabah kalktığımda telefonu açınca susmadı, sürekli bildirim dedim bişey mi oldu acaba? Hemen kuşa bakmaya gittim korkmuş yazık perdede kalmış. Uykumda aşırı hafiftir.
Günaydın canımGünaydin arkadaşlar...depremi hissedenlere çok geçmiş olsun
Ben yaptimkahvaltı yapcam
Iyi bari belki toparlanırsinFarenjit olmuşum evde iyiyim dısarda kötüyüm dedim alerji ilacı da yazdırdım antibiyotik yazdı bu arada en basta cumayı dedim
Ben ancaBen yaptim
Geçmiş olsun canımFarenjit olmuşum evde iyiyim dısarda kötüyüm dedim alerji ilacı da yazdırdım antibiyotik yazdı bu arada en basta cumayı dedim
Iyi bari belki toparlanırsin
Geçmiş olsun
Sağolun kızlarGeçmiş olsun canım
Geçmiş olsunFarenjit olmuşum evde iyiyim dısarda kötüyüm dedim alerji ilacı da yazdırdım antibiyotik yazdı bu arada en basta cumayı dedim
Sağol canımGeçmiş olsun
Geçmiş olsun şifa olur inşallahFarenjit olmuşum evde iyiyim dısarda kötüyüm dedim alerji ilacı da yazdırdım antibiyotik yazdı bu arada en basta cumayı dedim