- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #136.221
Kiz çok siddetliydi bizim evde ahsap sağa sola gidiyorSende mi hissettin kız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kiz çok siddetliydi bizim evde ahsap sağa sola gidiyorSende mi hissettin kız
Günaydın canımGünaydın
1i yüksekten atlamış panikle21 yarali varmis 1.si aģırmış şuanda
Ama izledimde siddetli olmuş cok
Rabbim korusun hepimizi
O anda ne hissederki insan kimse bilemez1i yüksekten atlamış panikle
Şiddeti yüksek ondandırKiz çok siddetliydi bizim evde ahsap sağa sola gidiyor
Artık bu normal degilmi,insanlar azmadımı,binalar,zinalar hersey yokmuŞiddeti yüksek ondandır
Hepimize yavrumGecmiş olsun canım
Aynn neler neleroluyorArtık bu normal degilmi,insanlar azmadımı,binalar,zinalar hersey yokmu
Rabbim çok bile dayaniyor bize
Aynn neler neleroluyor
Kadınlar erkek, erkekler kadın, rabbim korusun bizleri
Eksik yazmışım düzenledim
Doğru vala Rabb'im korusun biziArtık bu normal degilmi,insanlar azmadımı,binalar,zinalar hersey yokmu
Rabbim çok bile dayaniyor bize
GünaydınGünaydın
Günaydın canımGünaydın
GünaydınGünaydın
Günaydın canımGünaydın güzellikler
Gece baya sallandık
Çok acıkmıyorum aslında ama canım çok cips falan istiyor benim. Abur cuburu ve hamur işini fazla seviyorum. Hatta dün cips mi yesem dedim eşim hayır dedi madem bu yola girdin doğru düzgün yapacaksın. O öyle diyince tuttum kendimi. Şuan kaç kilosunuz:) çocuk doğurduğunuzda bile benden zayıfmıssınızSenin menü de süper. Ya tost da tam doyurucu oluyor.
Akşam acıkmıyor musun? Ben dün çok acıktım. Ama tuttum kendimi. Keşke 45 kilo olsam ama 50 bile olamıyorum daha. 5 ay önce 52 kiloydum.önünü almazsam olmaz. Çocuk doğurduğumda bile 59 dum.
Cips mi M Mavi Menekse nin hassas noktasıÇok acıkmıyorum aslında ama canım çok cips falan istiyor benim. Abur cuburu ve hamur işini fazla seviyorum. Hatta dün cips mi yesem dedim eşim hayır dedi madem bu yola girdin doğru düzgün yapacaksın. O öyle diyince tuttum kendimi. Şuan kaç kilosunuz:) çocuk doğurduğunuzda bile benden zayıfmıssınız
Cips miCips mi M Mavi Menekse nin hassas noktası
Ödil gününde tadımlık yaparsın hepten kesince insanın canı daha çok çekiyor.
Kokusunu mu aldın ? Adını andık sadeceCips mi
Bu aralar yemedimKokusunu mu aldın ? Adını andık sadece