- 9 Nisan 2021
- 21.196
- 115.009
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #136.281
Depremi hisseden herkese geçmiş olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
16 pro deyince aklıma direkt iphone geldi dedim ne ara 16 çıktı16 pronun hepsi el kaldırsın gizli gizli takip etmeyin
Afiyet olsunkahvaltı yapcam
Ben de yaptım, bugün kahvaltımda değişiklik yaptımBen yaptim
Günaydın canım
Günaydın
Allah seni davul etmesin iPhone ne alaka16 pro deyince aklıma direkt iphone geldi dedim ne ara 16 çıktı
Afiyet olsun
Ben de yaptım, bugün kahvaltımda değişiklik yaptım
Bizde 3 deyiz. Annemler zemin katta oturuyor. Uyanmamislar bileGünaydın canım bizim de aynı şekilde avizeler durmadı ben 3. Kattayim çok hissettim.
Evet tlfa bildirim geldi çok geçmiş olsun canımDeprem oldu
Günaydın canimGünaydın
Günaydın canım
Günaydın
Sağol canım16 pro deyince aklıma direkt iphone geldi dedim ne ara 16 çıktı
Afiyet olsun
Ben de yaptım, bugün kahvaltımda değişiklik yaptım
Annemde hissetmemisBizde 3 deyiz. Annemler zemin katta oturuyor. Uyanmamislar bile
Günaydın canımGünaydın
Şu an 55 kiloyum. Ama gıdım var. Kilo alınca hemen belli oluyor. İyi ki eş desteği var. Hep o cips abur cuburlar kilo aldırıyor. Besin değeri düşük ama tatlı gelen cısslar..Çok acıkmıyorum aslında ama canım çok cips falan istiyor benim. Abur cuburu ve hamur işini fazla seviyorum. Hatta dün cips mi yesem dedim eşim hayır dedi madem bu yola girdin doğru düzgün yapacaksın. O öyle diyince tuttum kendimi. Şuan kaç kilosunuz:) çocuk doğurduğunuzda bile benden zayıfmıssınız
Yağ orani ciddi derecede yüksekŞu an 55 kiloyum. Ama gıdım var. Kilo alınca hemen belli oluyor. İyi ki eş desteği var. Hep o cips abur cuburlar kilo aldırıyor. Besin değeri düşük ama tatlı gelen cısslar..
Sağol canım inşallahGeçmiş olsun şifa olur inşallah