- 22 Mart 2015
- 37.079
- 184.490
- 38
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #134.921
Kaç kız kaçNe vuruyon be filiz abla bişi de buna
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaç kız kaçNe vuruyon be filiz abla bişi de buna
Olun dili fazla uzadi merak etme gece yazmasini engellicem sayfaya
Eğlenceyi kaçırmışım kimi engelliyoruzOnun dili fazla uzadi merak etme gece yazmasini engellicem sayfaya
Gökyüzü gökte kalcakEğlenceyi kaçırmışım kimi engelliyoruz
Afiyet olsun canımE Elif_Eylul
10:00 1 yumurtalı 2 yk menemen 8 zeytin 2 lahana sarma 2 dilim ekmek
Ara Türk kahvesi 1 çiko kare
Ara capuccino
19:00 1 lahmacun bol yeşillik 1 ayran az çorba
Bende bazen sabah kahvaltı da alışık olmadığımız şeyler yerim kuru fasulye yediğimi bile hatırlıyorumAfiyet olsun canım
Lahana sarmasi kahvaltidami
AboooBende bazen sabah kahvaltı da alışık olmadığımız şeyler yerim kuru fasulye yediğimi bile hatırlıyorum
Eşim şahit oldu bi kez . Sen kilo almican ben mi alcam diyodu
Bn yemek bile yerimAfiyet olsun canım
Lahana sarmasi kahvaltidami
Bn hamburgerBende bazen sabah kahvaltı da alışık olmadığımız şeyler yerim kuru fasulye yediğimi bile hatırlıyorum
OhaaaaaBn hamburger
Bizde de mesela bayram günleri kahvaltıda kuru fasülye ve kapama yenirBende bazen sabah kahvaltı da alışık olmadığımız şeyler yerim kuru fasulye yediğimi bile hatırlıyorum
Kapama bizim burdada var ama ben hic yapmadımBizde de mesela bayram günleri kahvaltıda kuru fasülye ve kapama yenir
Ben kebap yemiştim hem de ilk kez tanıştığım kurs arkadaslarıyla, hepimiz aynı bokmuşuzBn hamburger
12 de yapıyom ne yiyim yaOhaaaaa
Ben sevmiyorum hiç yemedim açıkçasıKapama bizim burdada var ama ben hic yapmadım
Ciger kurbanda bizdede vardirda,gerisi yok tabiki12 de yapıyom ne yiyim ya
Bizde beyran içilir ciğer yenir looooo
Hicbir ayrıcalığı yokki,et kapama,tavuk kapamaBen sevmiyorum hiç yemedim açıkçası