- 22 Mayıs 2022
- 5.453
- 30.273
- 42
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #134.901
Hayır beeeenHayır tabi ki ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır beeeenHayır tabi ki ben
Hala adım atıyorum ara ara onu tam yazmak için bekletiyorum . Ya programı Bacak karın popo ağırlıklı yapıyorum ama başlarken 40 sn zor duran ben şimdi 2 dakika durabildiğimi fark ettim sorayım dedim titreye titreye de olsa bitirdim hahahTamam ayrıntılı spor akşam yaz iyi canım masallah bacak karın popo kasları iyi çalışmış demekki
Yok canım durabilmissin yani baya ilerleme var olsun her gün 5 sn 5 sn cogaltirsin ya da set olarak yaparsinHala adım atıyorum ara ara onu tam yazmak için bekletiyorum . Ya programı Bacak karın popo ağırlıklı yapıyorum ama başlarken 40 sn zor duran ben şimdi 2 dakika durabildiğimi fark ettim sorayım dedim titreye titreye de olsa bitirdim hahah
Herkesin kendine özel iyi geldiğini hissettiği hareketler var bence. Bana plank birde adını vermediğim bir bacak hareketi var squat yapcak gibi eğilip o şekilde sağa sola hareket etmek bu 2 hareket aşırı aşırı yakıyor kaslarımı. İlerleme hissediyorum bunları artırınca .Yok canım durabilmissin yani baya ilerleme var olsun her gün 5 sn 5 sn cogaltirsin ya da set olarak yaparsin
1 2 pedalda benim yerime çevirGidim de bir iki pedal cevireyim azcik
Evet cardio hareketleri özellikle yağ yakmaya birebirHerkesin kendine özel iyi geldiğini hissettiği hareketler var bence. Bana plank birde adını vermediğim bir bacak hareketi var squat yapcak gibi eğilip o şekilde sağa sola hareket etmek bu 2 hareket aşırı aşırı yakıyor kaslarımı. İlerleme hissediyorum bunları artırınca .
Tamam1 2 pedalda benim yerime çevir
Afiyet olsun canımKahvaltı: 1 yumurta, 1 buçuk ceviz, karışık peynir çeşitleri, ekmeklerin üstüne az tereyağ, banmak için az zeytinyağı, 1 dana salam, 2 çavdar ekmeği
Ara: double americano, 1 tane merci çikolata
Akşam: 5 çinekop, salata, yarım kase erişte, fırın helva
Bir de türk kahvesi içerim dükkan kapanır
Adım: 9185 E Elif_Eylul M MissHayaLet
Eki Görüntüle 3164245
Teşekkür ederim Ama balıklar öldüklerini anlamalıAfiyet olsun canım
Fırın helvamı
Pişerken ölmüşlerdi halbukiTeşekkür ederim Ama balıklar öldüklerini anlamalı
Ama balıkları fırında yaptım bence o artı puan olmalıPişerken ölmüşlerdi halbuki
2️️koyayimmı sanaAma balıklar fırında yaptım bence o artı puan olmalı
O ne için onu bilmiyorum neyse yavaş yavaş öğrencez şimdilik duşa girmem lazım sabah iş2️️koyayimmı sana
Öldürmüş iki koy hakketmis2️️koyayimmı sana
Aman bosver bende bilmiyorumO ne için onu bilmiyorum neyse yavaş yavaş öğrencez şimdilik duşa girmem lazım sabah iş
Ne vuruyon be filiz abla bişi de bunaHayır beeeen
Onun dili fazla uzadi merak etme gece yazmasini engellicem sayfayaNe vuruyon be filiz abla bişi de buna