- 23 Mart 2015
- 1.280
- 7.856
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #133.821
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende fırça yerine öğreniğ aydınlandım sayende haha kurcalıyom nerde ne var :)))Aydınlandım yine..ya ben o kadar az şey biliyorum ki sitede
Aramıza hoşgeldin canım her zaman gün sonu menu yazmak zorunlu ve spor ya da adım atarsan beni de etiket yaparsin seni spor listesine eklerim.Adım Esma Adaşıroğlu 23 yaşındayım boyum 162 kilogram 66 hedefim 50 evliyim polikistik over sendromu var eşime daha iyi gözükmek için
Deneyeyim hemen
Hoşbuldum Ekledim canım
Günlük spor yapıyorum ama yazmayı üşeniyordum artık yazarım bundan sonra spor şampiyonu oldum yürüyüş ve spor şampiyonu olacağım önümüzdeki hafta inşallahHoşbuldum Ekledim canım
Analar eğlensin hamileler keyif alsın diyedirGeçen öyleydi değişmiş yine
Hadi bakalım gazan mübarek olsunGünlük spor yapıyorum ama yazmayı üşeniyordum artık yazarım bundan sonra spor şampiyonu oldum yürüyüş ve spor şampiyonu olacağım önümüzdeki hafta inşallah
Valla bilmiyom birileri gaza gelmezse anca olurum :)))Hadi bakalım gazan mübarek olsun
Bu hafta hepimiz gaza basacağız bende dahil 60 lardan sıkıldım artıkValla bilmiyom birileri gaza gelmezse anca olurum :)))
Ooo Rakibim sen olacaksan sıkı çalışmam lazım yani Ölçü takibi de yapalım mı çok motive ediyor beni ölçü takibi yapmak aylık ölçü takipleri olsun spor yapanlaraBu hafta hepimiz gaza basacağız bende dahil 60 lardan sıkıldım artık
Ben geçen hafta aldım canım ölçümü sende al daha spora baslamadim kızlar okula başlasın diye bekliyordum ama ufak tefek sporlar yapacağım yarından itibaren yoksa gitmeyecek benim odemler.Ooo Rakibim sen olacaksan sıkı çalışmam lazım yani Ölçü takibi de yapalım mı çok motive ediyor beni ölçü takibi yapmak aylık ölçü takipleri olsun spor yapanlara
Şimdi ben Cloe 25 günlük Chalench yapıyorum. 13. Gününü yaptım bugün. Kaldı 12 gün . İlk gün aldığım ölçüleri mi vereyim yoksa yarın sabah ölçü mü alayım . Söz verdim 25 gün ölçü almicam diye kendime ama eğer burada bir ölçü takip sistemi yapacaksak alırım sabahBen geçen hafta aldım canım ölçümü sende al daha spora baslamadim kızlar okula başlasın diye bekliyordum ama ufak tefek sporlar yapacağım yarından itibaren yoksa gitmeyecek benim odemler.
Afiyet bal olsun bende yapıcam kahve birazdanBebe uyudu gideyim de son kahvemi yapayım
Eskiden yapıyorduk. Sonra unutunca bıraktıkŞimdi ben Cloe 25 günlük Chalench yapıyorum. 13. Gününü yaptım bugün. Kaldı 12 gün . İlk gün aldığım ölçüleri mi vereyim yoksa yarın sabah ölçü mü alayım . Söz verdim 25 gün ölçü almicam diye kendime ama eğer burada bir ölçü takip sistemi yapacaksak alırım sabah
Yooo basladigin ölçüyü verebilirsin canımŞimdi ben Cloe 25 günlük Chalench yapıyorum. 13. Gününü yaptım bugün. Kaldı 12 gün . İlk gün aldığım ölçüleri mi vereyim yoksa yarın sabah ölçü mü alayım . Söz verdim 25 gün ölçü almicam diye kendime ama eğer burada bir ölçü takip sistemi yapacaksak alırım sabah
Kahve yine hayal oldu bebe uyandıAfiyet bal olsun bende yapıcam kahve birazdan
Katılıyorum ilk gün önemliEskiden yapıyorduk. Sonra unutunca bıraktık
Ama ilk günü baz al bnce