- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #12.981
O iş bizde artıkBnde aynen kuzum eva fıtness var 30 dklık onla bırlıkte sabıtledım aynı vıdeoylaysa tamam devam
Bence deSaglikli seyler bize göre degil dümdük cikolata yicez biz
Cok zorlayıcı ama sende de oldumu aynısı bazı hareketlerı cok zor yptımO iş bizde artık
Rica ederim canım umarım istediğin sonucu alırsınTeşekkür ederim
İnşallh canımRica ederim canım umarım istediğin sonucu alırsın
Oldu tabi canım dedim ya çok yoruyor ama kasların çalıştığıni anliyorsunCok zorlayıcı ama sende de oldumu aynısı bazı hareketlerı cok zor yptım
Bakarım canım denerim hoşuma gitmedi hicBende karabugday sevmemiştim
Sonra tavuklu domates çorbası yaptım güzel olmuştu
Hindistancevizi ununada muz çok yakışıyor birde Hindistancevizi yağı
AynenOldu tabi canım dedim ya çok yoruyor ama kasların çalıştığıni anliyorsun
Evet canim bende gördüm gusel sonuçlar umarım bizde alıriz ve devam ederizAynenbayada sonuç alan var ıkı uç vıdeo ızledım de yapanlardan
Bakarım canım denerim hoşuma gitmedi hic
Bnde önce sını cektım bakalım gözle görülür güzel bı sonuç alırız bırlıkteEvet canim bende gördüm gusel sonuçlar umarım bizde alıriz ve devam ederiz
İnşallah canım bunun yanında beslenmeme de dikkat etmelisin ki daha güzel sonuclar alasınBnde önce sını cektım bakalım gözle görülür güzel bı sonuç alırız bırlıkte
Kayışdağı oradan daha beter ben Mustafa Kemal de hiçbir şey görmedim ama burada göreceğim her şeyi gördümAy ne bilim kız ben halen tedirgin olurum gerçi dediğin gibi su an sakin bir yer olay çıkmadı daha çıkmasında herkes gül gibi yaşayıp gitsin
Dedim dimi atın dışarıya iki ayak kaldırma cezası verin diye
Ayyy aman ne çok ne çokE Elif_Eylul
M MissHayaLet
Canlar bir sade Türk kahvesi içtim ondan 1 saat sonra açlık bastırdı bir küçük kandil simiti yedimKüçücük bir muzun yarısını yedim bir de
AbowwwwE Elif_Eylul
M MissHayaLet
Canlar bir sade Türk kahvesi içtim ondan 1 saat sonra açlık bastırdı bir küçük kandil simiti yedimKüçücük bir muzun yarısını yedim bir de
Bu hatunda zayıftı dimiAyyy aman ne çok ne çok
Afiyet olsun
Kız ne yedin kiSalata yicektim yiyemiyorum diye aksamda yemicem bisey disim basmıyor
Yeterli bugün yediklerim
Çorba icSalata yicektim yiyemiyorum diye aksamda yemicem bisey disim basmıyor
Yeterli bugün yediklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?