- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #12.821
Az daha gelmeyeydin toplu opecektik seniAleykumselam ablişim kaptanım kumandanım başganımöpüyoşki seni
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Az daha gelmeyeydin toplu opecektik seniAleykumselam ablişim kaptanım kumandanım başganımöpüyoşki seni
![]()
Çok şükür bizde yeşillik ucuz bide bahçemizdede var bazıları. Yarına kesin pahalaşır ağzımı açtımyaBende aynı sekilde yeşilliğim bitti dünya paraşimdi soyleyim de kocam yarın pazardan alsın
![]()
@Li_zigi happynin elektrikler kesilmiş fatura fazla gelmişKabarmiyorum artık
Keratinli saç kremi aldım![]()
Benim rokalar daha roka olucaklarÇok şükür bizde yeşillik ucuz bide bahçemizdede var bazıları. Yarına kesin pahalaşır ağzımı açtımya![]()
Diyete her daim hazirsin o zaman çikoÇok şükür bizde yeşillik ucuz bide bahçemizdede var bazıları. Yarına kesin pahalaşır ağzımı açtımya![]()
Semizotu toplaÇok şükür bizde yeşillik ucuz bide bahçemizdede var bazıları. Yarına kesin pahalaşır ağzımı açtımya![]()
Kopar gitsinBenim rokalar daha roka olucaklarbukadar
![]()
Sağol canım benimAfiyetle ye canım![]()
Sorma abla hindistan cevizi unu 4 tane ham kakao 1 tane kalmıştıIyi 2tane kapmissin![]()
Yaaa koşa koşa gittim markete artık bunlarla alakalı diyet tatlı tarifleri verirsin he cınımSen mükemmelsin ya
Bende eve gidince çeker atarım sana![]()
Ben çizdim reklam olmasın diyeYavru üstü niye kırmızı
He ya ne iyi olurduStatik elektrik yüklerdim sana![]()
Olsun sanada toplarim
Var kuzu bir tarif yarın sabah atacağımSağol canım benim
Sorma abla hindistan cevizi unu 4 tane ham kakao 1 tane kalmıştıbu sefer bahtliyim
Yaaa koşa koşa gittim markete artık bunlarla alakalı diyet tatlı tarifleri verirsin he cınım
Ben çizdim reklam olmasın diye
He ya ne iyi olurdu
Karanlıkta oturuyoruz
Rokacık daha onlarBenim rokalar daha roka olucaklarbukadar
![]()
Bilmem miKaranlıkta oturuyoruz
Romantiklikten yani yanlış anlamayin![]()
Durun cekem atamRokacık daha onlar![]()
He malasefDiyete her daim hazirsin o zaman çiko![]()
Bilmem mizaten sen çok romantiksin
dilli düdük
![]()