• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ay kıyamam bazen yorgunluğa yenik düşüyoruz canım sabah 7 de kalkıyorum kızım beslenmesini hazırlıyorum bazen eşime birşeyler hazırlıyorum sonra kızı kaldır giydir geçir derken zaten gece emzirme dönemi sürekli uyanıyor ufaklık hep kalkıyorum dinlenmek yok😢😒
Evet evet birde kaç gündür ev temizliği ile uğraşıyorum iflahım kesildi .
Benim çocuklarımda okula gidiyor . Zaten bebek 6h30 yaş patlasa 8h00 de ayakta .
Çocukları 7h30 kaldırıyorum . Bitşeyler yiyorlar .
Sonra saat 8h20h 8h30 arası okula bırakıyorum .
Sonra eve gel iş yap. Diyecem ama maalesef bebeğin uyumasını bekliyorum. Zaten öğlen oluyor 😅 gün bitti benim için .
Yemek ne yapcaksiniz aksama🤔
Ben simdi ciger sote bide köźpatlican salatasi yicem
Aksama tavuk salatasi yerim, cocuklara makarna corba falan yapcam
Hala düşünmekteyim bakalım .
Afiyet bal şeker olsun sanada ☺️

Benim çocuklarımda okula gidiyor . Zaten bebek 6h30 yaş patlasa 8h00 de ayakta .
Sonra eve gel iş yap. Diyecem ama maalesef bebeğin uyumasını bekliyorum. Zaten öğlen oluyor 😅 gün bitti benim için .

Evet canım seni çok iyi anlıyorum yok yemekti yok toplamakti öyle oluyor kendimize zaman ayırmak guclesiyor🙄

Sağol kuzum 💋 sana da afiyet olsun 💞

Ben de evde pirasa ve brokoli corbasi var onlari yerim. Evdekiler de ne bulsa yiyorlar zaten . Bulduklarini yerler. 😁😁😁

E Elif_Eylul afiyet olsun tatlım
Guzel menü.
Ben menüsüzüm
🤣
Teşekkür ederim canımlar:KK16:

H a p p y H a p p y bak kıaazz neler aldım :oops: reklam olmasın diye üstünü çızıktırdım🤣
20220301_134528.jpg

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X