- 30 Ocak 2013
- 29.381
- 43.878
- 798
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #124.261
Çok yakın bir arkadaşımın fake hesabından istek attım. Fake de ki kız çok güzeldiÖyle düşünme illa beğenen mi takip eder orda olan bi üye olduğundandır.
Aman takma başka kısmet çıkar unutursun bile bunu
Yok domestos yapAce çamaşır suyu
Yok aceYok domestos yapmintax
Nasıl yapmış onuKız telefonumun yüz okumasını bozmuş hafta içi bi servise götüreceğiz bakalım
Bundan sonra ilgilenme benceÇok yakın bir arkadaşımın fake hesabından istek attım. Fake de ki kız çok güzeldiama kızı takip etmedi mesajlara da dönmedi
Alıp atıyordu sürekliNasıl yapmış onu
Maşallah kalaydı 3-5-7 ay dahaAnnem bugün saat 8de sonkez havuza girip çıkacaktı yola
YArın dişcisi varMaşallah kalaydı 3-5-7 ay daha
Ay yok benim bir huyum vardır bu şekilde davrandıysa öyle bir duvar örerim ki. Aşkımdan ölsem gram anlamazBundan sonra ilgilenme bence
Yani takip ediyo olmasi illaki o anlamda olmazki. Herkes herkesi takip ediyor. Bence cok üstleme. zaten niyeti varsa yazar konusur belli ederBilmiyorum özellikle son bir kaç gündür mesela storylerime bakmıyordu ama o konuşmadan sonra girip bakmış . Ya hani beğenmeyen biri neden takip eder o zaman diyorum sonuçta ben resmini beğendim ama o takip isteği attı o zaman ilk. Hani görmezden de gelebilirdi
Bi gelemedi oda. Ben buraya geldigimden beri anneni bekliyosunAnnem bugün saat 8de sonkez havuza girip çıkacaktı yola
GelmediBi gelemedi oda. Ben buraya geldigimden beri anneni bekliyosun
Yok o anlamda demedim canımYani takip ediyo olmasi illaki o anlamda olmazki. Herkes herkesi takip ediyor. Bence cok üstleme. zaten niyeti varsa yazar konusur belli eder
Himm anladim. Sen üstleme yinede bence hayirlisi olsun insallahYok o anlamda demedim canım
Çok yakın bir arkadaşımın fake hesabından istek attım. Fake de ki kız çok güzeldi ama kızı takip etmedi mesajlara da dönmedi. Buna istinaden dedim
Asla huyum değildir üstelemek böyle durumlarda duvara dönüyorum karşımdaki kişiye karşı ben. Yüzüne dahi bakmıyorumHimm anladim. Sen üstleme yinede bence hayirlisi olsun insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?