• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Geçen de başka bir şehirde ki amerika menşeli bir firmadan iş teklifi aldım 😂
Masallah valla bak ask olmamis ama isler şahane. Bardagin dolu tarafini gormek lazim. Ama gercekten müthişmis sevindim senin adina 🤩🤩

Masallah valla bak ask olmamis ama isler şahane. Bardagin dolu tarafini gormek lazim. Ama gercekten müthişmis sevindim senin adina 🤩🤩
Maalesef iki teklifi de reddetmek zorunda kaldım :) biri istanbuldaydı ailemi bırakıp gitmem imkansız diğeri de modellik yapacağım desem babama cıkk olmaz adam kalp hastası 😂

herkese margan siteye giremedim dünden beri baya bişi oldu , iş yerinde sıkıntılı bir kaç tiple uğraşıyorum ve zorlu benim derece olarak üssüm insanlar , uğraşamıyorumda beni yiyolar manen

bunların öteisnde dün kedim balkondan düştü , kapalı balkon normalde küçük bi açıklık olmuş camda farketmeden bakarken düştü büüyk ihtimal , aklım onda , dua edin inşallah sağ salim çıksın veterinerden gece onu götürdüm

bir de üstüne hastanede bazı şe...siz insanlarla uğraşıyorum

:KK43::KK43::KK43:

moralim bozuk

herkese margan siteye giremedim dünden beri baya bişi oldu , iş yerinde sıkıntılı bir kaç tiple uğraşıyorum ve zorlu benim derece olarak üssüm insanlar , uğraşamıyorumda beni yiyolar manen

bunların öteisnde dün kedim balkondan düştü , kapalı balkon normalde küçük bi açıklık olmuş camda farketmeden bakarken düştü büüyk ihtimal , aklım onda , dua edin inşallah sağ salim çıksın veterinerden gece onu götürdüm

bir de üstüne hastanede bazı şe...siz insanlarla uğraşıyorum

:KK43::KK43::KK43:

moralim bozuk
Aaaa hepsi üstüste gelmiş 🥺insallah kedine bisey olmaz
Heryerde şerefsizler dolu başa çıkman degiyle canim doktorum🥰

Aaaa hepsi üstüste gelmiş 🥺insallah kedine bisey olmaz
Heryerde şerefsizler dolu başa çıkman degiyle canim doktorum🥰
bu biraz farklı ya iş yeri mobingi ama karşısında da bişi yapmıyorsunuz her gün size pskolojik şiddet , bu da insanı düşürüyo ,cidden hepdi biribi,rindne kötü

bu biraz farklı ya iş yeri mobingi ama karşısında da bişi yapmıyorsunuz her gün size pskolojik şiddet , bu da insanı düşürüyo ,cidden hepdi biribi,rindne kötü
Allah yardımcin olsun🤲

arkadna iş çevirmeler yalan söylemeler , saygısızlık , ses yükseltme kavga gürültülü , hiç sağlıklı bi çalışma ortamı değil .sabrım tükendi , doktorların çoğu böyle şeyler yüzünden yurtdışına veya özele gidiyo işte
Keske sadece bu dünyalık yaşasak diger tarafı düşunmeden
Ama malesef adaleti çok büyük Rabbim vericek
Allah islah etsin

Keske sadece bu dünyalık yaşasak diger tarafı düşunmeden
Ama malesef adaleti çok büyük Rabbim vericek
Allah islah etsin
Aynısını dedim Allaha havale ediyorum . ama insan istiyor ki böyle gözünün önünd eolsun olacaklar , cezalarını hemen çeksinler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X