• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Oglusumun okulunda bi kutlama yapılacaktı. Gunu belli değildi. Simdi haber geldi sali gunu olacak. Pasta yaptiriyoruz kekler borekler kisirlar cok tehliklei bi ortam olacak 🙈🙈
Haftaya salimı

Salıysa sorun degil dengelersin cumaya
Insallah ya. Sabahtan olcak zaten 11 gibi falan. Kahvalti falan yapmadan giderim olmazsa. Duruma gore ogleni de atlariz. Bi sekilde dengelemem lazim

Eee nerden anladi senin ondan hoşlandığinı sana öyle bir kelime kullanmis manyak
Resim attığında beğeniyordum falan oradan mı anladım acaba ? Aslında önceki gün resim atmış bende espirisine bu kdr genç görünmeyi spora mı borçlusun yoksa yaşın ufak da ben mi pot kırdım dedim oda hem genetik hem spor demiş. Sonra işte yaş konusu açıldı 30 yaşındayım demiş sen diye sordu bende tahmin et genelde edemiyorlar dedim 25 dedi hayır 2.5 ay sonra 29 olacağım dedim oda kardeşimle yaşıtmışsın dedi bende ne güzel kardeşinle aranda bir yaş varmış dedim sende kardeşimsin dedi bende saol almayayım bende bir tane kardeş var fazlasına ihtiyacım yok dedim. Sonra da şey dedim Bu cümleyi kuracak yanlış bir algıya sebep olduysam olmayayım bence dedim oda problem yok demiş

Resim attığında beğeniyordum falan oradan mı anladım acaba ? Aslında önceki gün resim atmış bende espirisine bu kdr genç görünmeyi spora mı borçlusun yoksa yaşın ufak da ben mi pot kırdım dedim oda hem genetik hem spor demiş. Sonra işte yaş konusu açıldı 30 yaşındayım demiş sen diye sordu bende tahmin et genelde edemiyorlar dedim 25 dedi hayır 2.5 ay sonra 29 olacağım dedim oda kardeşimle yaşıtmışsın dedi bende ne güzel kardeşinle aranda bir yaş varmış dedim sende kardeşimsin dedi bende saol almayayım bende bir tane kardeş var fazlasına ihtiyacım yok dedim. Sonra da şey dedim Bu cümleyi kuracak yanlış bir algıya sebep olduysam olmayayım bence dedim oda problem yok demiş
Himmmm 🤔🤔🤔 ya gerçekten önüne set koydu Yada seni deniyor.

Seni saf dışı bırakmiş pek takma istese yesil ışık yakardi

Himmmm 🤔🤔🤔 ya gerçekten önüne set koydu Yada seni deniyor.
Bilmiyorum özellikle son bir kaç gündür mesela storylerime bakmıyordu ama o konuşmadan sonra girip bakmış . Ya hani beğenmeyen biri neden takip eder o zaman diyorum sonuçta ben resmini beğendim ama o takip isteği attı o zaman ilk. Hani görmezden de gelebilirdi

Seni saf dışı bırakmiş pek takma istese yesil ışık yakardi
İşte çözemiyorum canım dün erkek kuzenime okuttum mesajları o bile erkek mantığıyla anlayamadı ya gerçekten set çekti Ya da seni denedi ama sen yanlış anlama deyince problem yok cümlesi bozulduğunu belli ediyor falan dedi

Bilmiyorum özellikle son bir kaç gündür mesela storylerime bakmıyordu ama o konuşmadan sonra girip bakmış . Ya hani beğenmeyen biri neden takip eder o zaman diyorum sonuçta ben resmini beğendim ama o takip isteği attı o zaman ilk. Hani görmezden de gelebilirdi
Öyle düşünme illa beğenen mi takip eder orda olan bi üye olduğundandır.
Aman takma başka kısmet çıkar unutursun bile bunu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X