- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.983
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #124.241
Kolay gelsin canimCarsıya gidiyom kart işlerim var![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kolay gelsin canimCarsıya gidiyom kart işlerim var![]()
Haftaya salimıOglusumun okulunda bi kutlama yapılacaktı. Gunu belli değildi. Simdi haber geldi sali gunu olacak. Pasta yaptiriyoruz kekler borekler kisirlar cok tehliklei bi ortam olacak![]()
Eee nerden anladi senin ondan hoşlandığinı sana öyle bir kelime kullanmis manyakHayır çocuğa bir şey de demedim çözemedim ulakala bir tipmiş ama
Evet 5 gün var iste.Haftaya salimı
Salıysa sorun degil dengelersin cumayaEvet 5 gün var iste.
Insallah ya. Sabahtan olcak zaten 11 gibi falan. Kahvalti falan yapmadan giderim olmazsa. Duruma gore ogleni de atlariz. Bi sekilde dengelemem lazimSalıysa sorun degil dengelersin cumaya
Resim attığında beğeniyordum falan oradan mı anladım acaba ? Aslında önceki gün resim atmış bende espirisine bu kdr genç görünmeyi spora mı borçlusun yoksa yaşın ufak da ben mi pot kırdım dedim oda hem genetik hem spor demiş. Sonra işte yaş konusu açıldı 30 yaşındayım demiş sen diye sordu bende tahmin et genelde edemiyorlar dedim 25 dedi hayır 2.5 ay sonra 29 olacağım dedim oda kardeşimle yaşıtmışsın dedi bende ne güzel kardeşinle aranda bir yaş varmış dedim sende kardeşimsin dedi bende saol almayayım bende bir tane kardeş var fazlasına ihtiyacım yok dedim. Sonra da şey dedim Bu cümleyi kuracak yanlış bir algıya sebep olduysam olmayayım bence dedim oda problem yok demişEee nerden anladi senin ondan hoşlandığinı sana öyle bir kelime kullanmis manyak
Diyom ki nickimi çamaşır suyu yapcemNediyon huuu komsu
HimmmmResim attığında beğeniyordum falan oradan mı anladım acaba ? Aslında önceki gün resim atmış bende espirisine bu kdr genç görünmeyi spora mı borçlusun yoksa yaşın ufak da ben mi pot kırdım dedim oda hem genetik hem spor demiş. Sonra işte yaş konusu açıldı 30 yaşındayım demiş sen diye sordu bende tahmin et genelde edemiyorlar dedim 25 dedi hayır 2.5 ay sonra 29 olacağım dedim oda kardeşimle yaşıtmışsın dedi bende ne güzel kardeşinle aranda bir yaş varmış dedim sende kardeşimsin dedi bende saol almayayım bende bir tane kardeş var fazlasına ihtiyacım yok dedim. Sonra da şey dedim Bu cümleyi kuracak yanlış bir algıya sebep olduysam olmayayım bence dedim oda problem yok demiş
Saçmalama beeDiyom ki nickimi çamaşır suyu yapcem
Seni saf dışı bırakmiş pek takma istese yesil ışık yakardiResim attığında beğeniyordum falan oradan mı anladım acaba ? Aslında önceki gün resim atmış bende espirisine bu kdr genç görünmeyi spora mı borçlusun yoksa yaşın ufak da ben mi pot kırdım dedim oda hem genetik hem spor demiş. Sonra işte yaş konusu açıldı 30 yaşındayım demiş sen diye sordu bende tahmin et genelde edemiyorlar dedim 25 dedi hayır 2.5 ay sonra 29 olacağım dedim oda kardeşimle yaşıtmışsın dedi bende ne güzel kardeşinle aranda bir yaş varmış dedim sende kardeşimsin dedi bende saol almayayım bende bir tane kardeş var fazlasına ihtiyacım yok dedim. Sonra da şey dedim Bu cümleyi kuracak yanlış bir algıya sebep olduysam olmayayım bence dedim oda problem yok demiş
TamamSaçmalama bee
Kiz sen manyakmısın çamaşır suyu ne
Ace çamaşır suyuKiz sen manyakmısın çamaşır suyu ne
Bilmiyorum özellikle son bir kaç gündür mesela storylerime bakmıyordu ama o konuşmadan sonra girip bakmış . Ya hani beğenmeyen biri neden takip eder o zaman diyorum sonuçta ben resmini beğendim ama o takip isteği attı o zaman ilk. Hani görmezden de gelebilirdiHimmmmya gerçekten önüne set koydu Yada seni deniyor.
İşte çözemiyorum canım dün erkek kuzenime okuttum mesajları o bile erkek mantığıyla anlayamadı ya gerçekten set çekti Ya da seni denedi ama sen yanlış anlama deyince problem yok cümlesi bozulduğunu belli ediyor falan dediSeni saf dışı bırakmiş pek takma istese yesil ışık yakardi
Öyle düşünme illa beğenen mi takip eder orda olan bi üye olduğundandır.Bilmiyorum özellikle son bir kaç gündür mesela storylerime bakmıyordu ama o konuşmadan sonra girip bakmış . Ya hani beğenmeyen biri neden takip eder o zaman diyorum sonuçta ben resmini beğendim ama o takip isteği attı o zaman ilk. Hani görmezden de gelebilirdi