- 22 Mayıs 2022
- 5.453
- 30.273
- 463
- 42
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #124.301
Benimde kalkmam lazim. Cakildim sandalyeye hic kalkasim yok
Olur merak etme,ben bu olayları cok yaşadım,hakkimi helal etmediğim çok insan varAynısını dedim Allaha havale ediyorum . ama insan istiyor ki böyle gözünün önünd eolsun olacaklar , cezalarını hemen çeksinler
Sen gelene kadar kuş uctu
Geçmiş olsun kediciğine diğerleride elbet çeker ettiğini sıkma canınıherkese margan siteye giremedim dünden beri baya bişi oldu , iş yerinde sıkıntılı bir kaç tiple uğraşıyorum ve zorlu benim derece olarak üssüm insanlar , uğraşamıyorumda beni yiyolar manen
bunların öteisnde dün kedim balkondan düştü , kapalı balkon normalde küçük bi açıklık olmuş camda farketmeden bakarken düştü büüyk ihtimal , aklım onda , dua edin inşallah sağ salim çıksın veterinerden gece onu götürdüm
bir de üstüne hastanede bazı şe...siz insanlarla uğraşıyorum
moralim bozuk
Kiz bugün kimse yok konuşmadikkiNapim ancaa
Belli zaten yetişebildimKiz bugün kimse yok konuşmadikki
Görünür olayım senin içinSeni göremedigim icin üzulüyorum
Ben hepiniz için oluyorumGörünür olayım senin için
Yaa cok gecmis olsun insallah bisi olmazherkese margan siteye giremedim dünden beri baya bişi oldu , iş yerinde sıkıntılı bir kaç tiple uğraşıyorum ve zorlu benim derece olarak üssüm insanlar , uğraşamıyorumda beni yiyolar manen
bunların öteisnde dün kedim balkondan düştü , kapalı balkon normalde küçük bi açıklık olmuş camda farketmeden bakarken düştü büüyk ihtimal , aklım onda , dua edin inşallah sağ salim çıksın veterinerden gece onu götürdüm
bir de üstüne hastanede bazı şe...siz insanlarla uğraşıyorum
moralim bozuk
Sallanmadan yürüAman g..ayyy g...
Yarın alcazAyşeeee sen gözlügünü aldınmi
Hadi insaAllahYarın alcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?