• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öyle düşünme illa beğenen mi takip eder orda olan bi üye olduğundandır.
Aman takma başka kısmet çıkar unutursun bile bunu
Çok yakın bir arkadaşımın fake hesabından istek attım. Fake de ki kız çok güzeldi 🤣 ama kızı takip etmedi mesajlara da dönmedi

Aman g..
k5436.gif
ayyy g...
k5436.gif

Bilmiyorum özellikle son bir kaç gündür mesela storylerime bakmıyordu ama o konuşmadan sonra girip bakmış . Ya hani beğenmeyen biri neden takip eder o zaman diyorum sonuçta ben resmini beğendim ama o takip isteği attı o zaman ilk. Hani görmezden de gelebilirdi
Yani takip ediyo olmasi illaki o anlamda olmazki. Herkes herkesi takip ediyor. Bence cok üstleme. zaten niyeti varsa yazar konusur belli eder

Yani takip ediyo olmasi illaki o anlamda olmazki. Herkes herkesi takip ediyor. Bence cok üstleme. zaten niyeti varsa yazar konusur belli eder
Yok o anlamda demedim canım
Çok yakın bir arkadaşımın fake hesabından istek attım. Fake de ki kız çok güzeldi ama kızı takip etmedi mesajlara da dönmedi. Buna istinaden dedim

Yok o anlamda demedim canım
Çok yakın bir arkadaşımın fake hesabından istek attım. Fake de ki kız çok güzeldi ama kızı takip etmedi mesajlara da dönmedi. Buna istinaden dedim
Himm anladim. Sen üstleme yinede bence hayirlisi olsun insallah😇

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X