• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bakın gene :ukala::ukala::ukala::ukala::ukala::ukala:yapıp biriktirmeyin yetişemiyom daa :sinirli:şimdi herses sakince elindeki telefonları bırakıp işlerine baksın ben gidicem:KK24:
Benimde kalkmam lazim. Cakildim sandalyeye hic kalkasim yok🤣

Afiyet olsun canım 😘

Afiyet olsun canım cidden ne bulduysan yemissin
Sabah kizartma aksam kizartma,simit ekmek,kola,baklava yedin bari 1tane yeseydin hic olmamis

Afiyet olsun canım 😘

Sorun senin hergun tartılman degil hergun tartilsanda bana yaramaz🙃
Sayfalara birikiyor hepsini okucaksin diye biseyde yok etiket yaptim kackere bitanesine bile dönmedin,senide eş yaptim takip et eşinjn menüsünü diye onuda görmedin
Cumartesi katilim sağladin 2gun menu paylasip 3gün sonra gelip menu paylasiyorsun
diyet takimlari ve günlukleri senelerdir var ve kurallari var cuma pazartesi saat 12ye kadar tarti mecbur atilicak artı heraksam.menuler yani olay bu

Afiyet olsun canım karbon olmus cok😘

Günaydın kızlar 😘
🥰
Günaydın kızlar 💋
🥰
Günaydın kızçelerim :KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK37::KK37::KK37::KK37::KK37::KK37::KK37:
🥰

:eek::eek::eek::eek:
Kardeş deme lazım olur diyeydin😝
Bende dedim saol benim ki bana yetiyor fazla kardeşe ihtiyacım yok
Kardeşim demekle olabilecek şeylerin önünü kesmeye çalışıyor
Kardeşiyle yaşıtmışım işte kardeşimle yaşıtmışsın falan dedi bende AA ne güzel bir yaş varmış aranızda dedim sende kardeşimsin dedi🤦🏼‍♀️
Sıkma canını zamanında bende eşime abi diyordum sonuç evlendik :KK70:
Modumu düşürdü resmen
Dedim sana kaptırma kendini
Ama ya napayım hoşlandım çocuktan 🤦🏼‍♀️
Kardeşiyle yaşıtmışım işte kardeşimle yaşıtmışsın falan dedi bende AA ne güzel bir yaş varmış aranızda dedim sende kardeşimsin dedi🤦🏼‍♀️

Bende dedim saol benim ki bana yetiyor fazla kardeşe ihtiyacım yok

Modumu düşürdü resmen

Ama ya napayım hoşlandım çocuktan 🤦🏼‍♀️
Kardesinle yaşıtsan ne alaka usulca aliye bir baybay demis sana

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X