- 22 Mayıs 2022
- 5.453
- 30.273
- 463
- 42
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #124.301
Benimde kalkmam lazim. Cakildim sandalyeye hic kalkasim yok![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde kalkmam lazim. Cakildim sandalyeye hic kalkasim yok![]()
Olur merak etme,ben bu olayları cok yaşadım,hakkimi helal etmediğim çok insan varAynısını dedim Allaha havale ediyorum . ama insan istiyor ki böyle gözünün önünd eolsun olacaklar , cezalarını hemen çeksinler
Sen gelene kadar kuş uctu
Geçmiş olsun kediciğine diğerleride elbet çeker ettiğini sıkma canınıherkese margan siteye giremedim dünden beri baya bişi oldu , iş yerinde sıkıntılı bir kaç tiple uğraşıyorum ve zorlu benim derece olarak üssüm insanlar , uğraşamıyorumda beni yiyolar manen
bunların öteisnde dün kedim balkondan düştü , kapalı balkon normalde küçük bi açıklık olmuş camda farketmeden bakarken düştü büüyk ihtimal , aklım onda , dua edin inşallah sağ salim çıksın veterinerden gece onu götürdüm
bir de üstüne hastanede bazı şe...siz insanlarla uğraşıyorum
moralim bozuk
Kiz bugün kimse yok konuşmadikkiNapim ancaa![]()
![]()
![]()
![]()
Belli zaten yetişebildimKiz bugün kimse yok konuşmadikki![]()
Görünür olayım senin içinSeni göremedigim icin üzulüyorum![]()
Ben hepiniz için oluyorumGörünür olayım senin için![]()
Yaa cok gecmis olsun insallah bisi olmazherkese margan siteye giremedim dünden beri baya bişi oldu , iş yerinde sıkıntılı bir kaç tiple uğraşıyorum ve zorlu benim derece olarak üssüm insanlar , uğraşamıyorumda beni yiyolar manen
bunların öteisnde dün kedim balkondan düştü , kapalı balkon normalde küçük bi açıklık olmuş camda farketmeden bakarken düştü büüyk ihtimal , aklım onda , dua edin inşallah sağ salim çıksın veterinerden gece onu götürdüm
bir de üstüne hastanede bazı şe...siz insanlarla uğraşıyorum
moralim bozuk
Sallanmadan yürüAman g..ayyy g...![]()
![]()
Yarın alcazAyşeeee sen gözlügünü aldınmi
Hadi insaAllahYarın alcaz