- 7 Şubat 2020
- 2.305
- 11.405
- 138
- 32
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #123.621
Günaydın canım tebriklerHerkese günaydın
Bugün diyetisyenimin tartı günüydü
Geçen hafta salı günü başlamıştım 107.1 kiloydum bu sabah 104.8 kilo geldim 2.3 kilo vermişim gerçi ilk hafta olması ve kilomun çok olmasına bakarsam az ama neyse buna da şükür
YaaaGeçmiş olsun minik kuzuma inşallah şifa bulur
Canım başınız sağolsun rabbim sabır versin annesine cennette buluşsunlar inşallahbenimde var bitane cennet kuşum rabbim kavuşmayı nasip etsin
Zaten hayvan desen hayvanlara hakaret olur insan oğlu nankördür ablam,kendi çaldı kendi oynadı İKİ YÜZLÜ.Birileri kendini fasulyeden nimet sanıyormuş,icimize girip özelde ağzimızdan laf almaya çalısıp sonra anlaşamadık diyen insan, bak hâlaaaa insan diyorum,saģda solda özelde dedikodu yapıyormuş bari güzel yalan atta millet inansin dediklerine,heee gerci sen yemek yedigin tabağa sıç...n lardansın
Ahh yavrum merak etme daha güzel yersin deseydin yaAy oglusum uyandi agliyor. Disi düşmüşbayadir sallaniyordu. Anlatmistim dusecegini yenisi gelecek falan diye ama uyku sersemi algilayamadi heralde. Simdi agliyor nasil yemek yicem ben diye
Ajanmıymış vay çakal
Ağzından laf alım derken sana laf verdiyse ya
Bereket sadece ben yoktum özelde 6 7 kisi vardiZaten hayvan desen hayvanlara hakaret olur insan oğlu nankördür ablam,kendi çaldı kendi oynadı İKİ YÜZLÜ.
Kedi uzanamadı ciğere mundar dermiş hesabıBereket sadece ben yoktum özelde 6 7 kisi vardidemiyorki filiz beni engelledi
Kiz neguzel bir menü bu böyle Afiyet olsunHerkese günaydın ben bu hafta sağlıklı beslenme olayını yapamadım hiç ya dünkü menümü gördeniz
Kahvaltı yok
Öğlen : yumurtalı sandviç
Ara : bir muz
Akşam : beyti , tavuklu makarna yarınşar porsiyon ,ayran
Tatlı : cheesecake ,malaga yarımşar porsiyon E Elif_Eylul
Ay bence cok iyi bi eksi. Masallah. Ben o kadar versem bi haftada ooo takla atarim vallaHerkese günaydın
Geçen hafta salı günü başlamıştım 107.1 kiloydum bu sabah 104.8 kilo geldim 2.3 kilo vermişim gerçi ilk hafta olması ve kilomun çok olmasına bakarsam az ama neyse buna da şükür
Allahtan basmışsın engeli yoksa daha devam edecekti İKİ YÜZLÜLÜĞÜNEBereket sadece ben yoktum özelde 6 7 kisi vardidemiyorki filiz beni engelledi
Sanirsin butun disleri düşmüşAhh yavrum merak etme daha güzel yersin deseydin ya
Kıyamam onaya,benimkide diyor anne dişlerim nezaman dökülcek yerine dişperisi diş getircekmiSanirsin butun disleri düşmüş
Edepsizler çekememişler belliki ya burda tanıdığın insanının da dedikodusunu yapmazsınBirileri kendini fasulyeden nimet sanıyormuş,icimize girip özelde ağzimızdan laf almaya çalısıp sonra anlaşamadık diyen insan, bak hâlaaaa insan diyorum,saģda solda özelde dedikodu yapıyormuş bari güzel yalan atta millet inansin dediklerine,heee gerci sen yemek yedigin tabağa sıç...n lardansın
Kıyamam onaya,benimkide diyor anne dişlerim nezaman dökülcek yerine dişperisi diş getircekmi
Kolay gelsin canimBen kacar hanımlar. Oglumu hazirlayim okula gidicez. Sonra bi markete ugricam alisveris yapmam lazim
GünaydınGünaydın
GünaydınGünaydın
Günaydıngünaydın kızlar
Hem gözün aydın hem günaydınGözünaydın herkese
GünaydınGünaydınnnn
GünaydınGünaydın
Günaydın daim olsun inşallahHerkese günaydın
AmiinYaaarabbim cennetinde kavuştursun
Çok bilmiş yerim onu benKıyamam onaya,benimkide diyor anne dişlerim nezaman dökülcek yerine dişperisi diş getircekmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?