Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Birileri kendini fasulyeden nimet sanıyormuş,icimize girip özelde ağzimızdan laf almaya çalısıp sonra anlaşamadık diyen insan, bak hâlaaaa insan diyorum,saģda solda özelde dedikodu yapıyormuş bari güzel yalan atta millet inansin dediklerine,heee gerci sen yemek yedigin tabağa sıç...n lardansın :KK66:

Gece kız 2de uyandi 1saat uyumadı ağla ağla bana masal anlat bana masal anlat gözümden uyku akıyor ne masalı delirtti aksam beni🙈
Kac yasinda bazi donemleri boyle oluyor ya cok zor

Herkese günaydın🥰
Bugün diyetisyenimin tartı günüydü
Geçen hafta salı günü başlamıştım 107.1 kiloydum bu sabah 104.8 kilo geldim 2.3 kilo vermişim gerçi ilk hafta olması ve kilomun çok olmasına bakarsam az ama neyse buna da şükür

Kuzumu 6 ay böyle kapatacagiz bakalım inşallah ise yarar.
Eki Görüntüle 3151448
Geçmiş olsun minik kuzuma inşallah şifa bulur❤️
Kuzum 11 gün önce doğum yapmıştı herşey yolundayken bir anda ciğerleri çalışmıyor vs demişler sonrasını kimse bilmiyor.ve dün sabah ölmüş 😔
Canım başınız sağolsun rabbim sabır versin annesine cennette buluşsunlar inşallah😔benimde var bitane cennet kuşum 😔rabbim kavuşmayı nasip etsin ❤️

Birileri kendini fasulyeden nimet sanıyormuş,icimize girip özelde ağzimızdan laf almaya çalısıp sonra anlaşamadık diyen insan, bak hâlaaaa insan diyorum,saģda solda özelde dedikodu yapıyormuş bari güzel yalan atta millet inansin dediklerine,heee gerci sen yemek yedigin tabağa sıç...n lardansın :KK66:
Ajan 🕵️‍♀️ mıymış 😳 vay çakal
Ağzından laf alım derken sana laf verdiyse ya :eek::eek::eek::eek:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X