- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #123.601
Günaydınnnn 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın canım![]()
Gözünaydın ne yaaaaGözünaydın herkese![]()
Günaydın canımGünaydınnnn![]()
Günaydın canimGünaydın![]()
Günaydın canim![]()
Hahahhaha valla simdi farkediyorum. Daha aymamis demekki banaGözünaydın ne yaaaa
Tamam gözümüz aydın olsun zaten bugünHahahhaha valla simdi farkediyorum. Daha aymamis demekki bana![]()
Kac yasinda bazi donemleri boyle oluyor ya cok zorGece kız 2de uyandi 1saat uyumadı ağla ağla bana masal anlat bana masal anlat gözümden uyku akıyor ne masalı delirtti aksam beni![]()
4yaşını bitircek aralıktaKac yasinda bazi donemleri boyle oluyor ya cok zor
Rabbim uzun omur versin4yaşını bitircek aralıkta
Amin canim aminRabbim uzun omur versin![]()
Vaoov masallahAmin canim amin
3 çocuk var bende 21,16,4 yaslarinda
Geçmiş olsun minik kuzuma inşallah şifa bulurKuzumu 6 ay böyle kapatacagiz bakalım inşallah ise yarar.
Eki Görüntüle 3151448
Canım başınız sağolsun rabbim sabır versin annesine cennette buluşsunlar inşallahKuzum 11 gün önce doğum yapmıştı herşey yolundayken bir anda ciğerleri çalışmıyor vs demişler sonrasını kimse bilmiyor.ve dün sabah ölmüş![]()
AjanBirileri kendini fasulyeden nimet sanıyormuş,icimize girip özelde ağzimızdan laf almaya çalısıp sonra anlaşamadık diyen insan, bak hâlaaaa insan diyorum,saģda solda özelde dedikodu yapıyormuş bari güzel yalan atta millet inansin dediklerine,heee gerci sen yemek yedigin tabağa sıç...n lardansın![]()