- 22 Mayıs 2022
- 5.453
- 30.273
- 463
- 42
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #123.641
Günaydın canımGünaydın kızçelergüzel bir gün olsun inşallah
valla diyet değil ama normal de dğeil çok abarttım bu ara ama duramıyorum daKiz neguzel bir menü bu böyle Afiyet olsun
Hadi toparlan bozma moralini arada olur öyle seylervalla diyet değil ama normal de dğeil çok abarttım bu ara ama duramıyorum da
Günaydın
günaydın kızlar
Gözünaydın herkese
Günaydınnnn
Günaydın
Günaydin hanimlarrrGünaydın kızçelergüzel bir gün olsun inşallah
Heeee james bondGünaydin hanimlarrraaayyyhhh ajan mııı
GünaydınGünaydın
GünaydınGünaydın
Buradamıymış ayyyyy kimmiş kimmiş...Heeee james bondhalt yemis yaninda
Günaydıngünaydın kızlar
Günaydın canımGözünaydın herkese
GünaydınGünaydınnnn
GünaydınGünaydın
Bana yakışmaz onun gibi özelden söylemekBuradamıymış ayyyyy kimmiş kimmiş...
Aman canımBirileri kendini fasulyeden nimet sanıyormuş,icimize girip özelde ağzimızdan laf almaya çalısıp sonra anlaşamadık diyen insan, bak hâlaaaa insan diyorum,saģda solda özelde dedikodu yapıyormuş bari güzel yalan atta millet inansin dediklerine,heee gerci sen yemek yedigin tabağa sıç...n lardansın
Sağol canimGeçmiş olsun minik kuzuma inşallah şifa bulur
Canım başınız sağolsun rabbim sabır versin annesine cennette buluşsunlar inşallahbenimde var bitane cennet kuşum rabbim kavuşmayı nasip etsin
He kendini ajan sanmistirAjanmıymış vay çakal
Ağzından laf alım derken sana laf verdiyse ya
Yaparsın canım çok güzel yaparsın maşallah kimse de şaşırtmıyor birEdepsizler çekememişler belliki ya burda tanıdığın insanının da dedikodusunu yapmazsın
Günaydın canımGünaydın kızçelergüzel bir gün olsun inşallah
O piti pitide yapamıyorum kiAman canımbugün burda yarın orada olan insana da kimse inanmaz. İnanan insanların da kafalarında sorun var demektir ya da işte laf götürüp getirsin diye ses etmezler sonra basarlar tekmeyi biz işimize bakalım lazım degil bize öyle sırtından vuran kişiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?