Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Birileri kendini fasulyeden nimet sanıyormuş,icimize girip özelde ağzimızdan laf almaya çalısıp sonra anlaşamadık diyen insan, bak hâlaaaa insan diyorum,saģda solda özelde dedikodu yapıyormuş bari güzel yalan atta millet inansin dediklerine,heee gerci sen yemek yedigin tabağa sıç...n lardansın :KK66:
Aman canım :ukala::ukala::ukala::ukala::ukala::ukala::ukala::ukala: bugün burda yarın orada olan insana da kimse inanmaz. İnanan insanların da kafalarında sorun var demektir ya da işte laf götürüp getirsin diye ses etmezler sonra basarlar tekmeyi 😂😂😂😂 biz işimize bakalım lazım degil bize öyle sırtından vuran kişiler 😘😘😘😘

Geçmiş olsun minik kuzuma inşallah şifa bulur❤️

Canım başınız sağolsun rabbim sabır versin annesine cennette buluşsunlar inşallah😔benimde var bitane cennet kuşum 😔rabbim kavuşmayı nasip etsin ❤️
Sağol canim 💋

Edepsizler çekememişler belliki ya burda tanıdığın insanının da dedikodusunu yapmazsın 🤣🤣🤣
Yaparsın canım çok güzel yaparsın maşallah kimse de şaşırtmıyor bir 💩 çıkacak diyince. Menfaatler işliyor burada neyse ben konuşmayım🤗🤗🤗🤗

Aman canım :ukala::ukala::ukala::ukala::ukala::ukala::ukala::ukala: bugün burda yarın orada olan insana da kimse inanmaz. İnanan insanların da kafalarında sorun var demektir ya da işte laf götürüp getirsin diye ses etmezler sonra basarlar tekmeyi 😂😂😂😂 biz işimize bakalım lazım degil bize öyle sırtından vuran kişiler 😘😘😘😘
O piti pitide yapamıyorum ki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X