- 25 Ocak 2022
- 9.481
- 32.658
- 468
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #11.821
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahahahaha bassınnn et proteinn vallahaa adam doğru iş yapıyooBizimki protein basar
Et sevsin diye
Aslinda çok istiyorum burada sohbet etmeyi koparsam burdan salacagim kendimi biliyorum sonra gelsin kilolar o yüzden menü paylaşmaya dikkat ediyorum yediklerimdende utanıyorum ne çok yemişim diyorumMaşallah canım sen adımını at gün sonunda paylaş boşver lak lak yapma bizim gibi![]()
Hiç sorun yok canım elhamdülillah ama koşturmaca çok bu yüzden gelemiyorum
Aksine ben otçulumHahahahaha bassınnn et proteinn vallahaa adam doğru iş yapıyoo![]()
Rabbim enerjini daim etsin balımHiç sorun yok canım elhamdülillah ama koşturmaca çok bu yüzden gelemiyorum![]()
AboovvvAksine ben otçulum
Ispanak yemez diye
Fıstık köftesi yiyecek
Bulgurun adı bile köfte olmuş
Adam affetmiyor![]()
Canım hamur işi ve tatlıdan çikolatadan uzak dur en azından kilo vermeye basla ki devamı geldikçe sen daha çok kilo vermek isteyeceksin bol su iç.Aslinda çok istiyorum burada sohbet etmeyi koparsam burdan salacagim kendimi biliyorum sonra gelsin kilolar o yüzden menü paylaşmaya dikkat ediyorum yediklerimdende utanıyorum ne çok yemişim diyorumhoş yemeden alınmaz dimi
![]()
Benimkide çok sebzeci değill fırın yemeklerini bile yemezz sevmezzGut hastalığına yakalanacak diye korkuyorum![]()
Tek sevdiği sebzeBenimkide çok sebzeci değill fırın yemeklerini bile yemezz sevmezz
Benim eşim de öyle canım çok şükür maşallahı var.Gut hastalığına yakalanacak diye korkuyorum![]()
Artilari atmissin canim cumaya guzel eksiyle geliceksinKontrol tartım kaptanım iyi gidecem sanırım dimi![]()
Ahahah canımsın![]()
Hiç affetmezBenim eşim de öyle canım çok şükür maşallahı var.
Ana et gibi diye yemiyorr işinde zorrTek sevdiği sebze
Mantar
Tadi et gibi diye![]()
Benimki de öyle canım etsiz yemek yemez sebze yanından hiç geçmezHiç affetmez
Hele mangal olsun
Et tava
Saç kavurma
Kendi yapar üşenmezde
Sarımsağı soğanı bile soyar sosunu hazırlar
Yeterki
Ekmeği banıp yesin![]()
Evet inşallah bir ileri iki geriArtilari atmissin canim cumaya guzel eksiyle geliceksin![]()
Onun için hepAna et gibi diye yemiyorr işinde zorr![]()