- 25 Ocak 2022
- 9.481
- 32.658
- 468
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #11.841
Birde kuzu yağını ayrı kavur derBenimki de öyle canım etsiz yemek yemez sebze yanından hiç geçmez![]()
Etle yağ yapışık olmayacakmis

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Birde kuzu yağını ayrı kavur derBenimki de öyle canım etsiz yemek yemez sebze yanından hiç geçmez![]()
Hahahahaha adam kendide yapıyorr iştee daha ne istiyinnn uğraştırmıyor senideOnun için hep
Bir alternatif oluyor
Buzlukta tavuk snitzel eksik olmaz
Köfteler
Balık
Buzluk ağlar valla
Sebze katacak yer yok
Kendi dolabı
Ayri kendisine dondurucu alacak![]()
Cumaya kadar menulerini bekliyorum 72 gelicek benceEvet inşallah bir ileri iki geri![]()
Gel birde bana sorHahahahaha adam kendide yapıyorr iştee daha ne istiyinnn uğraştırmıyor senide![]()
Öyle yapıyorlar canım bizde de öyle adam özellikle Bodrum'a Ocak yaptıBirde kuzu yağını ayrı kavur der
Etle yağ yapışık olmayacakmis![]()
İşte bu tam bana göre
Hedefine ulaşınca
Beraber Nutella yarışına gireriz![]()
Tamam canım cumaya eksi ile bekliyoruz seni inşallah![]()
Bizimkide balkona yaptıÖyle yapıyorlar canım bizde de öyle adam özellikle Bodrum'a Ocak yaptı![]()
Geçen hafta pazarteı 87ıle başlamıştım
Ayyyy çıldırırımm bennn istemem mutfağımda dolansınn çarparım ağzunaa kocamınGel birde bana sor
Mutfağa sor
Doğal alan olsa neyse
Orman bence ona göre
Sal gitsin
Benim mutfağıma dokunmamali![]()
Bence gayet güzel eksin var 84.75ti tartin
Ooo süper canım
Benimki bu olacak amaİşte bu tam bana göre![]()
Yanlişin var canim 84.75 ti amaGeçen hafta pazarteı 87ıle başlamıştım
Bizimkide balkona yaptı
Bende cam balkon yapıp engel oldum
![]()
Saçma sapan şeyler yeme kızım nutella dururkenBenimki bu olacak ama
Bu ay alacağım paraya kıyıp
![]()
Ayy teşekkür ederimBence gayet güzel eksin var 84.75ti tartin![]()
Buraya gelmeden önceki başlangıcı diyor galibaYanlişin var canim 84.75 ti ama![]()
Birde beyaz nerden yaptirdiysam silince huzur dolu silmeyince çile doluAyyyy çıldırırımm bennn istemem mutfağımda dolansınn çarparım ağzunaa kocamın![]()