- 25 Ocak 2022
- 9.481
- 32.658
- 468
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #11.801
Tebrikler tatlış

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tebrikler tatlış
KalacakmisinMsjlara bakamadım kızlar kusura bakmayın, köye gidicem bugün eşim yüzünden![]()
Olsun canim cumaya toparlariz dikkat ederiz bu hafta
Ben iyiyim yatmaya girdim yataga tabiki yatarsam uyucam
Allah niyetlerimizi kabul eylesin inşaAllah
Tamam insallahİnşallah verirsin canım karbon çok tüketme bu hafta![]()
Efendim spor kaptanim
Süper kuzum tebrikler
Tamam canım cumaya eksi ile bekliyoruz seni inşallahM MissHayaLet E Elif_Eylul başkanlarım maalesef dün hıc aktıf olamadım sporda yapamadım cokta kacamagım oldu o yüzden menü de paylaşmayım bide mübarek günolunca zıkır namaz sohbet tmm sadece bu hanımlar bugun toplayıp tekrar döndüm şimdi
Sabitte iyi en azından artı olmaktansa
Zaten iyi oluyo ya yoksa düşüne düşüne 2 3 saatimi buluyo bazende tabi ben isteyincede yapıyorum arada onada soruyorum ne yiyimmSüper kuzu
Bilinçli eş
![]()
Günaydın canım
Tebrikler canım
Hayırlı olsun canım
Günaydın
Oo maçallah tebrikler canım
Oo kendini övmüş
Hoşgeldin canım
Tebrikler kuzumm![]()
Nutellasız olunca pek keyifli olmadı amaYerimede ye affetme![]()
Msjlara bakamadım kızlar kusura bakmayın, köye gidicem bugün eşim yüzünden![]()
Gelmeyince merak ettim kuzum
Tamam insallah
Efendim spor kaptanim![]()
Bizimki protein basarZaten iyi oluyo ya yoksa düşüne düşüne 2 3 saatimi buluyo bazende tabi ben isteyincede yapıyorum arada onada soruyorum ne yiyimm
Sen artı olsan da biraz dikkat edersin verirsin çok hafifsin çünkü maşallah ya ben nabayimKiz ben artiyım nasil oveyim kendimi
![]()
Nutella sensin ya .Nutellasız olunca pek keyifli olmadı ama![]()
Ben sabah namazdan sonra burda bir komşuya gidiyorum yaşlı bir teyze ahirini temizliyorum inegini sagiyorum yemliyorum sabah öğle akşam gidiyorum sürekli gitt gel yaptığım için telefonu ne zaman elime alsam yazıyorum ama doğru düzgün gecmiyoki elime yani vakit çok olmuyo . O yüzden her gün net on bin adimim varGelmeyince merak ettim kuzum![]()
Tamam biz vuralım ağzına biber sürelimSen artı olsan da biraz dikkat edersin verirsin çok hafifsin çünkü maşallah ya ben nabayimağzıma karşı bı tane vurasim geliyo
![]()
Maşallah canım sen adımını at gün sonunda paylaş boşver lak lak yapma bizim gibiBen sabah namazdan sonra burda bir komşuya gidiyorum yaşlı bir teyze ahirini temizliyorum inegini sagiyorum yemliyorum sabah öğle akşam gidiyorum sürekli gitt gel yaptığım için telefonu ne zaman elime alsam yazıyorum ama doğru düzgün gecmiyoki elime yani vakit çok olmuyo . O yüzden her gün net on bin adimim var![]()
Ne iyi olur beni dövün dövünTamam biz vuralım ağzına biber sürelim![]()
Tam ablam kırbacı hazırlasınNe iyi olur beni dövün dövün![]()