- 25 Ocak 2022
- 9.481
- 32.658
- 468
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #11.781
Teşekkür ederim tatlım benim hedefimi biliyorsun yok olmakTebrikler gunaydin canim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim tatlım benim hedefimi biliyorsun yok olmakTebrikler gunaydin canim![]()
Kefir bende severim
B
I
M
I
N
A
L
T
I
N
K
I
L
I
C
Markası güzel kuzu tavsiye ederim
Hahahahaha deliii kızzKefir bende severim
B
I
M
I
N
A
L
T
I
N
K
I
L
I
C
Markası güzel kuzu tavsiye ederim
Teşekkür ederim tatlım benim hedefimi biliyorsun yok olmak![]()
Banlanmamak için çaktırma
TamamBanlanmamak için çaktırma![]()
Laktozsuz da var önerimHahahahaha deliii kızzonuda alıyordu eşim migrosta ama latsozsuz alıyorr benim herşeyim laktozsuz
![]()
Vallahaa hersey eşim alıyo kuzu ben oyle şeylere kafamı yormuyorum diyetimi bile o ediyo bazen bilgilidir çok böyle şeylere oyüzden kendi diyo ben ediyorum misss ben düşünemem sürekli kara karaLaktozsuz da var önerim
İ
Ç
İ
M
Marka
M
I
G
R
O
S ta oda![]()
Ben yiyorum şimdiMama yok kuzu bugün bana
Külkedisi modundayim![]()
Tebrikler canım
Afiyet olsunBen yiyorum şimdi![]()
Teşekkürler canımTebrikler canım
Afiyet olsun![]()
Tamam canimTeşekkür ederim ablamabla cumartesi pazar pazartesi menülerini akşam toplu yazarım olur mu
![]()
Allah kabul etsin canim@MissHayaLet E Elif_Eylul başkanlarım maalesef dün hıc aktıf olamadım sporda yapamadım cokta kacamagım oldu o yüzden menü de paylaşmayım bide mübarek günolunca zıkır namaz sohbet tmm sadece bu hanımlar bugun toplayıp tekrar döndüm şimdi
Sorun yok canim eksi gelir cumaya
Guzel eksi canim tebrikler
Msjlara bakamadım kızlar kusura bakmayın, köye gidicem bugün eşim yüzünden![]()
Takmamak lazim yazinca ben de evet gercekten takmamak lazim hayati yasamak lazim dedim.Boslukmu anlamadım kuzu bunu
Hosbuldum sütlü cikom sağol kuzum
Günaydın canım
Tebrikler canım
Hayırlı olsun canım
Günaydın
Oo maçallah tebrikler canım
Oo kendini övmüş
Hoşgeldin canım
Tebrikler kuzumm![]()
Tebrikler kuzum
YaaaaMsjlara bakamadım kızlar kusura bakmayın, köye gidicem bugün eşim yüzünden![]()
Tamam canim
Allah kabul etsin canim
Sorun yok canim eksi gelir cumaya
Guzel eksi canim tebrikler![]()
Süper kuzuVallahaa hersey eşim alıyo kuzu ben oyle şeylere kafamı yormuyorum diyetimi bile o ediyo bazen bilgilidir çok böyle şeylere oyüzden kendi diyo ben ediyorum misss ben düşünemem sürekli kara kara![]()
Sonradan gördüm kuzuTakmamak lazim yazinca ben de evet gercekten takmamak lazim hayati yasamak lazim dedim.![]()
Yerimede ye affetmeBen yiyorum şimdi![]()