- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.983
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #11.861
Kiz eksimiş tatliyi bile yedigine göre gerisini sen düşunSaçma sapan şeyler yeme kızım nutella dururken![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kiz eksimiş tatliyi bile yedigine göre gerisini sen düşunSaçma sapan şeyler yeme kızım nutella dururken![]()
Onu Cuma tartılmiştım ama bn pazartesı başladım başkanım E Elif_EylulYanlişin var canim 84.75 ti ama![]()
Anladim canım benim kaydettigim tartı kilosu oydudaBuraya gelmeden önceki başlangıcı diyor galiba
Benim mutfağımm tezgahı tahta beyaz berbat birşeyyy hep üstüne başka tahta koyup iş ediyorum çünkü çiziliyorr bide kiradayızz yoksa ben değiştirmiştim o lanet tezgahıBirde beyaz nerden yaptirdiysam silince huzur dolu silmeyince çile dolu
Sonradan masif yaptiracagim tüm rengi
Çocuk olursa çığrından tam çıkar mutfak![]()
Geldigini baz aliyoruz canimOnu Cuma tartılmiştım ama bn pazartesı başladım başkanım E Elif_Eylul
En iyisini yapmışsınız kuzuBizim balkona yapılacaktı canım bursa da fena lodos oluyor ne yazık ki mümkün olmadı kapadık biZde balkonu.
Yok gelince öyle bir konu geçmişti sankiAnladim canım benim kaydettigim tartı kilosu oyduda![]()
Çok zor çokBenim mutfağımm tezgahı tahta beyaz berbat birşeyyy hep üstüne başka tahta koyup iş ediyorum çünkü çiziliyorr bide kiradayızz yoksa ben değiştirmiştim o lanet tezgahı![]()
Emdırmemınde faydası var bence bıde evın ıcınde sureklı hareketteyim yürüyüş yapamıyorum çünküOoo süper canımmaşallah güzel gidiyorsun
![]()
Aynen öyle evin neresi olursa olsun olmuyor en güzel piknikte.En iyisini yapmışsınız kuzu
Bizimki yaylaya gidince
Salıyorum doğaya nerde yakarsan yak diyorum
Mağara adamı gibi geziyor![]()
Kızım bunu bir yesenSaçma sapan şeyler yeme kızım nutella dururken![]()
TmmGeldigini baz aliyoruz canim![]()
Heryer duman külAynen öyle evin neresi olursa olsun olmuyor en güzel piknikte.
Evet öyle yapayim az vereyim öz vereyimCanım hamur işi ve tatlıdan çikolatadan uzak dur en azından kilo vermeye basla ki devamı geldikçe sen daha çok kilo vermek isteyeceksin bol su iç.
Yeter artik yeterKızım bunu bir yesen
Fındığa doyarsın
Nutella yanından geçemez
Hemde Ballı
Stevialisiyla hurma özlüsude var
![]()
Tamam gidiyorum BaşkanYeter artik yeter![]()
Agzindan bal daliyo kaptanımCumaya kadar menulerini bekliyorum 72 gelicek bence![]()
Bende sararma yokk mesela ama genede sararma oluyor kenardan kirleniyoÇok zor çok
Sarariyor birde