- 25 Ocak 2022
- 9.481
- 32.658
- 468
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #11.761
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün diyet gibii aslında dünde öyleydii et vardı
Olsun bunlarida yerim benBugün diyet gibii aslında dünde öyleydii et vardı
Mercimej çorba sade bulgur pilavı varr ve yeşilmercimek yemeği etcem
Salata varrOlsun bunlarida yerim ben
Yaninada sebze ekle kuzum![]()
Mama yok kuzu bugün banaGit bende birazdan kalkıcam hazırlamaya![]()
Rabbim kabul etsin tatlımM MissHayaLet E Elif_Eylul başkanlarım maalesef dün hıc aktıf olamadım sporda yapamadım cokta kacamagım oldu o yüzden menü de paylaşmayım bide mübarek günolunca zıkır namaz sohbet tmm sadece bu hanımlar bugun toplayıp tekrar döndüm şimdi
Kuzum .
Sagol kuzumRabbim kabul etsin tatlım
Dualarini
![]()
Buda güzeldiSalata varrbide amaa yeşilmercimekte sebze kızz oda içinden geçiyor
Aynen takmamak lazim, hayati keyfi yasamak lazimsuspushanimcim
Takmamak lazım kuzum.
Sadece bize sinir stres.
Çocukların yanında demesi iyi olmamış Sadece.
O yönde tavrını kat bence
Çocukların psikolojisi daha önemli.
Gerisi teferruat çözersiniz![]()
Hahahaahahah cok yaaa daha ne ekleyecemm yeşilmercimek yemeği şişiriyor benii kefirr var bideBuda güzeldi
Olsun sen ot mot ekle![]()
Boslukmu anlamadım kuzu bunuAynen takmamak lazim, hayati keyfi yasamak lazim![]()
İyi yeni gordumBoslukmu anlamadım kuzu bunu
Tebrikler gunaydin canim
Kefir bende severimHahahaahahah cok yaaa daha ne ekleyecemm yeşilmercimek yemeği şişiriyor benii kefirr var bide![]()
Günaydın canımGünaydinnnnn![]()
Tebrikler canım
Hayırlı olsun canımEveeet geldik büyük güne
Bende varım artık tartımı atayım hemen Eki Görüntüle 3015210
Dün 58.5 cıkıyodum
Neyse E Elif_Eylul benim istediğim kilo 55 ve sağlıklı beslenmek amacım biliyosun hadi bismillah![]()
GünaydınGünaydın herkese![]()
Eki Görüntüle 3015213
Hiç beklemediğim bir sonuçtu . Ama olsun inşAllah cuma günü 70.i ucundan görürüm . Normalde ben hizli verip hızlı alanlardanım . Ama bu sefer neden böyle oldu. Çünkü yeteri kadar spor yapmıyorum maalesef . Cuma’ya inşAllah diyorum .
Arti gelen bizler icin bok iş![]()
Oo maçallah tebrikler canımGünaydın kızlar
Kaptanım E Elif_Eylul ve ikinci kaptanim M MissHayaLet sayenizde bu sonuç 3 günde 1 Kilo grup sizi seviyorum![]()
Oo kendini övmüşGünaydın canım muhteşem bir giriş yaptın kilo verenleri tebrik ediyorum![]()
Hoşgeldin canımGeldim aşklarım kuzularım kusura bakmayın netim yoktu annemlerdeydik anca gelebildim![]()
Tebrikler kuzumm