- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.983
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #11.341
Sorma canımOoyyy kuzu yaa köyde olunca öyle tabii
Oyle tabii kilodan yana takıntım hiç yok şekerimden dolayı sıkıntıSağ selamet doğur da kilo verilir canım
SatmışÇocukları napmis
Sadece salatalikla sen doycanmiO zaman yemeye devam
Yarin sabah tek salatalık yicem
Bol su
Kahve bile icmicem
Akşama fıstıklı köfte yiyebilmek için
Evettt temiz havaaa miss gibiSorma canım
Ama tek iyi olan temiz hava bir taraf deniz bir taraf ormanlik
Ay dikkat et canım bana da demişti şekerin sınırda diye bi daha da sormadımOyle tabii kilodan yana takıntım hiç yok şekerimden dolayı sıkıntı
Şükür o yönden iyiyiz simdiye kadar bakalim hastalik bulmadi bizi ama hayirlisiEvettt temiz havaaa miss gibi
Vallahaa banada öyle dedii 10 martta gidicem tekrar şekerleme yapalım derse yaptırıcam merak ettimm şekerim hala sınırdamıAy dikkat et canım bana da demişti şekerin sınırda diye bi daha da sormadım
Durum vahim demek kiSatmış
Yaniii tenha sessiz sakinn miss gibiiiŞükür o yönden iyiyiz simdiye kadar bakalim hastalik bulmadi bizi ama hayirlisi
Aynen canım ihmal etme inşallah beni bulmaz bütün sülalem diyabet hastasıVallahaa banada öyle dedii 10 martta gidicem tekrar şekerleme yapalım derse yaptırıcam merak ettimm şekerim hala sınırdamı
Benim sülalemdede şekee tansiyon var mutlaka ama tansiyonum çok iyi çok şükürrr senin 2tanemi evladın varAynen canım ihmal etme inşallah beni bulmaz bütün sülalem diyabet hastası
Hayırlı kandiller canımAfiyet olsun canım
Tamam canım adım sayısı olarak geçiyor.
8000 puan kuzuafiyet olsun
Afiyet olsun canım
Günaydın guzellikler hayırlı kandiller
Happy dehappy happy
bugün pek evde olmadık hava güzel oluncaHerkes disari mi cikti , burada da hava güzel biz de cikacagiz birazdan .
Aynen canım benim tansiyon var şeker de bulmaz inşallahBenim sülalemdede şekee tansiyon var mutlaka ama tansiyonum çok iyi çok şükürrr senin 2tanemi evladın var
Bulmaz inşaallahhAynen canım benim tansiyon var şeker de bulmaz inşallah
Ooyyy allahh bağışlasın ömrüleri uzun olsun inşaallahhEvet canım 2 tane, 1 kızım bir oğlum var kızım 4 yaşını doldurdu oğlum 17,5 aylık
Ben geçmiş yapıyordum .eşim geldi çıkalım deyince
Ana bu ben. Bana 2 güzel kelimede gerekmez hemen barışırım
Alt karın demeyin banaNeden aslında alt karın herşeyi aydınlatıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?