- 15 Kasım 2020
- 12.868
- 70.410
- 528
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #11.321
Ama güzeldir bende çok severimBaklava deyince bendede akan sular durur![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama güzeldir bende çok severimBaklava deyince bendede akan sular durur![]()
Ulan benmiyim sadece öküz gibi olanBen 2 ci hamilelikte başlarda 2,3 kilo verdim doğuma yakın sadece 2 kilo falan aldım hamileliğim berbat geçti, sende inşallah sağ salim sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın canım![]()
Dikkatini çekerim abla 2 ci hamilelik dedimUlan benmiyim sadece öküz gibi olan![]()
Ben 1 2 3 derken hep öküzdümDikkatini çekerim abla 2 ci hamilelik dedim
1 ci hamilelikde öküz gibi oldum o bütün aldığım kilolar duruyordu ondan almamışımdir![]()
Cinemaya gitmisti heralde cinemada kapali kaldi kocasınlaMaç varsa![]()
Aaaa burdada haftada iki kere ama kapalı alan yapmışlar sadece orda oluyo pazarr çok iyi yaniiBenimde bitti yesilliklerim yarin pazar var alicam kismetse
Bizim burda haftada 1pazar oluyor
Estağfurullah abla normal bişeyBen 1 2 3 derken hep öküzdüm![]()
OlabilirCinemaya gitmisti heralde cinemada kapali kaldi kocasınla![]()
Merkezde heryerde pazar var bursada ama ben köyde oturuyorum buraya 1gün geliyolarAaaa burdada haftada iki kere ama kapalı alan yapmışlar sadece orda oluyo pazarr çok iyi yanii
Evett bende başlarda 2 kilo vermiştimm aam gene eski kiloma döndüm donmuşkende 1kilo daha almış oldum bu diyet konusunda sıkintı ama biryandanda iyi birşeyy enazında sağliklı beslenmen gerek bebeğine fayda olsun diyeBen 2 ci hamilelikte başlarda 2,3 kilo verdim doğuma yakın sadece 2 kilo falan aldım hamileliğim berbat geçti, sende inşallah sağ salim sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın canım![]()
Yok yasiyosan sorun yok1 saattir yaşadığıma göre zehirlenmem daha dimi![]()
Normalmi bence ben anormalimEstağfurullah abla normal bişey![]()
Cocuklarda yok yanindaOlabilir![]()
Ooyyy kuzu yaa köyde olunca öyle tabiiMerkezde heryerde pazar var bursada ama ben köyde oturuyorum buraya 1gün geliyolarmarketede yesillik gelmiyor oyuzden madurumda madurum
O zaman yemeye devamYok yasiyosan sorun yok![]()
Sağ selamet doğur da kilo verilir canımEvett bende başlarda 2 kilo vermiştimm aam gene eski kiloma döndüm donmuşkende 1kilo daha almış oldum bu diyet konusunda sıkintı ama biryandanda iyi birşeyy enazında sağliklı beslenmen gerek bebeğine fayda olsun diyesağol canım benimm amiinn
Çocukları napmisNormalmi bence ben anormalim
Cocuklarda yok yaninda![]()