• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben 2 ci hamilelikte başlarda 2,3 kilo verdim doğuma yakın sadece 2 kilo falan aldım hamileliğim berbat geçti, sende inşallah sağ salim sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın canım ❤️
Ulan benmiyim sadece öküz gibi olan:KK70::KK70::KK70:

Aaaa burdada haftada iki kere ama kapalı alan yapmışlar sadece orda oluyo pazarr çok iyi yanii
Merkezde heryerde pazar var bursada ama ben köyde oturuyorum buraya 1gün geliyolar🙁marketede yesillik gelmiyor oyuzden madurumda madurum

Ben 2 ci hamilelikte başlarda 2,3 kilo verdim doğuma yakın sadece 2 kilo falan aldım hamileliğim berbat geçti, sende inşallah sağ salim sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın canım ❤️
Evett bende başlarda 2 kilo vermiştimm aam gene eski kiloma döndüm donmuşkende 1kilo daha almış oldum bu diyet konusunda sıkintı ama biryandanda iyi birşeyy enazında sağliklı beslenmen gerek bebeğine fayda olsun diye 🥰 sağol canım benimm amiinn

Evett bende başlarda 2 kilo vermiştimm aam gene eski kiloma döndüm donmuşkende 1kilo daha almış oldum bu diyet konusunda sıkintı ama biryandanda iyi birşeyy enazında sağliklı beslenmen gerek bebeğine fayda olsun diye 🥰 sağol canım benimm amiinn
Sağ selamet doğur da kilo verilir canım ❤️

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back